terug naar Blogs
6 augustus 2019

Miele: Grootste productlancering ooit!

Gemiddelde leestijd 2 minuten

intermat-blog--miele--oven--generatie7000--2-1565094321_1583234890.png

Van stoomovens en kookplaten, tot koffieautomaten en vaatwassers. Miele vernieuwt haar complete lijn van inbouw keukenapparatuur onder de noemer... Generatie 7000! Met vier designlijnen bieden zij inspiratie voor vrijwel elk interieur. Kwaliteit wordt gecombineerd met kookgemak en innovatie. Om u een beeld te geven licht onze collega Philip Malagodi graag één van de nieuwe speciale producten uit: De Dialog Oven!

Generatie 7000: De Dialog Oven

“De grootste innovatie sinds de introductie van de inductiekookplaat”, dat waren de woorden waarmee Miele haar nieuwste product presenteerde tijdens de persconferentie op de Internationale Funkausstellung in Berlijn. Ook wij kunnen stellen dat de oven echt heel vooruitstrevend is. Voor het eerst in de geschiedenis is er een oven ontwikkeld die zich volledig aanpast aan de consistentie van de ingrediënten. Met elektromagnetische golven weet de ‘intelligente’ oven precies haar temperatuur en tijd aan te passen. De oven wordt bestuurd door sensoren die om de 10 seconden reageren op elk afzonderlijk ingrediënt. Gevolg? Next level koken!"

De truc met het ijsblok

"Miele demonstreerde de nieuwe technologie wel heel spectaculair. Een blok ijs werd opengemaakt, daar werd een stuk rauwe vis in gelegd, dat geheel ging in de oven. Na een paar minuten stond de vis, perfect gaar, op tafel, terwijl het ijsblok niet gesmolten was." 

Baanbrekende M chef technologie

"Next level koken, dat is hoe Miele deze technologie aanbiedt. De oven brengt het echte ‘restaurant koken’ in huis. Verschillende ingrediënten, zoals vlees, vis, brood en groenten kunnen allemaal tegelijkertijd worden bereid. Neem bijvoorbeeld een lamsbout met rode paprika, groene asperges en aardappeltjes. Plaats het geheel in de Dialog Oven en na 45 minuten komt de lamsbout er sappig, gelijkmatig gegaard, uit met al dente groente en heerlijk zachte aardappeltjes." 

Ongekende mogelijkheden

"De Dialog Oven opent een wereld van ongekende mogelijkheden. Perfect gegaarde vis in een blok ijs, een luchtige soufflé of versgebakken brood zonder korst… het is allemaal eenvoudig te bereiden. Bovendien bespaart de Dialog Oven veel tijd, zonder kwaliteitsverlies. In slechts 2.5 uur tijd tovert u bijvoorbeeld een boterzachte pulled pork op tafel in plaats van de 7 uur die andere ovens erover doen!"

Benieuwd naar de Dialog Oven? Of geïnspireerd om de gehele Generatie 7000 van Miele te bekijken? Ontdek het nu in onze showroom! » 


Recente blogitems

  • Voeg persoonlijke stijl toe aan jouw badkamer met kleur
    25 april 2024

    Voeg persoonlijke stijl toe aan jouw badkamer met kleur

    Een sage groen bad, een bordeaux rode wc of een zwarte wastafel? Gekleurd sanitair kennen de meesten...

    verder lezen
  • RVS in de keuken
    16 april 2024

    RVS in de keuken

    Bij het ontwerpen van een keuken draait alles om de keuze van materialen. Niet alleen bepalen ze de ...

    verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen