Disclaimer

aangesloten bij borg

Intermat Mijdrecht B.V. is aangesloten bij BORG via de brancheorganisatie van Handelaren in Bouwmaterialen in Nederland. BORG staat voor de per 1 januari 2004 ingaande algemene consumentenvoorwaarden van bij HIBIN aangesloten bedrijven, het daarbij behorende garantiefonds en de geschillencommissie Bouw- en afbouwmaterialen. Kijk voor meer informatie op www.hibin.nl/borg.

 

Privacy policy

Intermat Mijdrecht B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens worden gebruikt om uw vraag zo snel en accuraat mogelijk beantwoord te krijgen. Uw gegevens zullen zonder uw toestemming onder geen beding ter beschikking worden gesteld aan derden, met uitzondering van de partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren en organiseren van uw vraag aan Intermat Mijdrecht B.V.


Copyright

Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik en voor gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site of het werk op de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Intermat Mijdrecht B.V. is het niet toegestaan deze site of het werk op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

 

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Intermat Mijdrecht B.V. acht zichzelf niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden / gelinkt van of naar deze site

kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.
Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen