Terug naar overzicht
  • stijlen
  • stijlen
  • stijlen

stijlen bij intermat

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is geen makkelijke opgave. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Is dit bij jou het geval?  Neem dan een kijkje in ons ruime overzicht met verschillende keukenstijlen, waar wij alle stijlen voor jou op een rijtje hebben gezet en ontdek welke stijl het beste bij jou past! Of jij nou op zoek bent naar een designer keuken, een industriële keuken, een houten keuken of iets compleet anders. Wij hebben voor iedereen een passende stijl.

een overvloed aan stijlen

Smaken verschillen. Iedereen heeft zijn eigen levensstijl, voorkeuren en behoeftes. Afhankelijk van de levensfase waarin je je bevindt, stel je andere eisen aan jouw keuken. Waar sommige liever een moderne keuken willen, willen andere een landelijke of een meer klassieke keuken. Ontdek bij ons het perfecte recept voor jouw eigen luxe droomkeuken, compleet op maat samengesteld door onze specialisten.

onze service

Als jij een nieuwe badkamer of keuken laat plaatsen of nieuwe tegels laat leggen, staan onze zeer ervaren monteurs klaar om deze voor jou te installeren. Bij Intermat proberen wij namelijk altijd de best mogelijke service te bieden. Intermat staat voor kwaliteit en dit geldt dus ook voor onze service.

Wil je meer weten over onze service? Of heb je onderhoudstips nodig? Klik dan hier!

one stop shopping bij intermat

Bij Intermat vind je alles onder één dak. Dit ‘one stop shopping’ geven alle kopers een plezierige ervaring. Daarnaast hebben bij Intermat koper en bouwer maar één persoon of afdeling als aanspreekpunt zodat het hele proces voor jou duidelijk en overzichtelijk blijft.

Wil jij graag meer te weten komen over de verschillende stijlen van Intermat? Neem dan direct contact met één van onze experts op of kom langs in onze showrooms!

kom ontdekken

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je.

maak een afspraak
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.
Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen