Reviews van Intermat

Uitstekend 8,9 / 10 - 361 beoordelingen

16 september 2023

Via 'mond op mond' reclame werden wij geattendeerd op Intermat Keukens te Mijdrecht. Het moet gezegd; onze bezoeken en onze nieuwe keuken hebben volledig aan onze verwachtingen voldaan. Allereerst is het een prachtige zaak met een zeer uitgebreid assortiment keukens, apparatuur en tegels. Daarnaast zijn wij uitstekend geholpen door Arjen Reinders die ons met vakkundig advies door het gehele aankoopproces heeft begeleid. Hij luisterde goed naar onze wensen, dacht goed mee en leverde verrassende concept-ontwerpen met een knap oog voor details. Uiteindelijk kwamen we uit bij het definitieve ontwerp waar we beiden zeer tevreden over zijn. Door alle ervaringen hebben we het volste vertrouwen in de levering en plaatsing!

- Menno en José

7 september 2023

Etienne heeft ons geweldig geholpen. Zeer prettig in de omgang, nam onze wensen en overwegingen mee en dacht mee over budget. De communicatie verliep vlekkeloos, een zeer positieve ervaring!

- Etienne

7 september 2023

Voor het renoveren van onze badkamer zijn we naar Intermat gegaan, omdat we sinds 2003 2 nieuwe badkamers bij Intermat hebben uitgekozen en door een door hen aanbevolen aannemer laten installeren. We zijn deze keer ook weer enorm tevreden over het contact met Intermat en in het bijzonder hoe Marcel de Bruin ons geholpen heeft. Je wordt niet als klant door Marcel behandeld maar als een goede vriend. Je krijgt oprecht advies, ook als Marcel het niet met je eens is zegt hij dat op een altijd respectvolle maar duidelijke manier. De bezoeken aan Marcel waren gezellig en met gevoel voor humor en altijd met het gewenste resultaat, want daar kom je uiteindelijk ook voor.Petje af voor de professionaliteit van Marcel en hoe goed hij begrijpt wat je smaak is. Intermat is en blijft voor ons de meest gewaardeerde leverancier voor keukens en badkamers.

- Annet Holtrop

6 september 2023

Werden zeer professioneel geholpen door verkoper. Hadden best veel wensen en eisen , maar werden steeds zeer klantgericht met tekeningen en prijsoffertes. Montage van de keuken is uiteindelijk goed verlopen en we zijn er zeer blij mee. Was een behoorlijke investering maar zeker de moeite en prijs waard

- Knops Frans

6 september 2023

Wij zijn bij Rob ten Hoope van Intermat Mijdrecht geweest voor een nieuwe keuken. Hij is zeer deskundig in zijn advies. Tekent zo de keuken voor je uit en is zeer vriendelijk.

- Simone

30 augustus 2023

Mijn vrouw en ik zijn na andere keukenzaken bezocht te hebben via een kennis die hun keuken kochten bij Intermat in Mijdrecht eens binnen gelopen.We werden direct al heel netjes en vriendelijk door Arjen Reinders ontvangen met een kop koffie.Gelijk een rondleiding gedaan in de showroom waar we prachtige keukens zagen en alles rustig en goed werd uitgelegd.Daarna werd er een uitgebreid ontwerp gemaakt. Zeer kundig en precies door Arjen.Offerte en ontwerp mee naar huis nog wat aanpassingen gedaan .Tweede keer terug naar showroom en definitieve ontwerp gemaakt en alle tijd voorgenomen .Toen waren wij zo tevreden ,we hebben de keuken besteld voor ons nieuwe appartement.Arjen zeer bekwaam en goed luisterend. Bedankt zover en tot ziens.

- B.van.der.Stelt.

1 tot 62 van de 361 resultaten.

kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.
Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen