• tegels
  • tegels
  • tegels
  • tegels

tegels

een selectie

kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

De talloze mogelijkheden die de keramische industrie te bieden heeft op het gebied van tegels laten wij zien in onze vernieuwde showroom! Bij ons vind je alle actuele trends op het gebied van vloer- en wandtegels. Ruime keus in tegels voor de woonkamer, keuken, badkamer en toilet.

Vloeren vormen de basis van elk interieur. Steeds vaker valt hierbij de keuze op een tegelvloer. Niet zo gek natuurlijk want er zijn genoeg voordelen te noemen bij de toepassing van keramische tegels. Ze slijten en verkleuren niet, zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming en uitermate duurzaam.

 

Hout, natuursteen en beton.

Onze collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de beleving in vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. En dit alles volgens de laatste trends. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elke vloer van een uniek tijdloos karakter.

Hout

De uitstraling van hout voorziet elke ruimte van een warme en natuurlijke charme. De ontwikkelingen in keramiek zijn zo sterk dat ieder materiaal in tegels is te vangen dat geldt vooral voor hout. Wanden en vloeren die eruit zien en aanvoelen als hout maar gecreëerd met tegels. Uitermate onderhoudsvriendelijk want ze zijn slijt- en krasbestendig en altijd kleur vast. Schuur- en lakbeurten zijn gegarandeerd verleden tijd.

Natuursteen

Natuursteen is een verzamelnaam voor alle steensoorten die uit de natuur komen. Van graniet en zandsteen tot leisteen en marmer. Met tegels die het uiterlijk van deze materialen evenaren opent zich een wereld aan mogelijkheden en bieden ze de uitmuntende eigenschappen van keramiek als duurzaamheid, gebruiksgemak en comfort.

Beton

Het strakke en stoere van beton is bijna niet meer weg te denken uit de moderne interieurs. Steeds vaker kiest men voor een vloer met een uitstraling van beton. Keramische tegels met alle kenmerken van beton maken ze een geweldige invulling voor vele toepassingen.

Wilt je alles eens komen bekijken en je laten informeren over de vele mogelijkheden. Kom dan eens langs in onze showroom.

kom ontdekken

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je.

maak een afspraak

kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.
Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen