maak koken efficiënt met deze slimme kookplaat tipBlogs
5 januari 2024

maak koken efficiënt met deze slimme kookplaat tip

Gemiddelde leestijd 3 minuten

Of je koken nu ziet als hobby of als dagelijkse verantwoordelijkheid, het is altijd handig als je sneller en vooral gemakkelijker te werk kan gaan. Door de voordelen van slimme techniek toe te voegen aan keukenapparatuur voeg je tegelijkertijd een stukje magie toe aan de keuken. Slimme keukenapparatuur is namelijk meer dan een gadget; het automatiseert, begeleidt en bespaart tijd. Lees verder en ontdek alle mogelijkheden.

Een perfect voorbeeld van slim keukenapparatuur die echt waarde toevoegt is de Celsius° Cooking kookplaat van ATAG

temperatuur gestuurd koken

Temperatuur is een cruciaal aspect van het koken. Om de juiste smaak en textuur te garanderen is het belangrijk dat de temperatuur continu goed afgestemd wordt. ATAG Celsius° Cooking biedt verschillende geavanceerde opties die dit proces een stuk gemakkelijker maken. Zo kun je kiezen voor de standaard kookstanden, maar ook voor een specifiek aantal graden Celsius per kookzone op de kookplaat. Met een gebruiksvriendelijk menu kun je daarnaast gebruikmaken van voorgeprogrammeerde graden Celsius voor koken, bakken en grillen.

Maar dat is nog lang niet alles, naast timer- en stopwatchfuncties bevat deze kookplaat namelijk AutoBridge. Wanneer je een grote pan op meerdere kookzones plaatst, zorgt dit systeem er automatisch voor dat de ingestelde waarden gekoppeld worden. Verplaatst je vervolgens deze pan, dan worden alle waarden weer meegenomen naar de nieuwe kookzone. Dat is efficiënt koken anno 2024.

05-01 blog 2.jpg

slimme kookaccessoires

Het ATAG Celsius° Cooking systeem blinkt vooral uit vanwege de met bluetooth verbonden kookaccessoires. In combinatie met de slimme bakpan, hapjespan en thermometer worden de temperatuur besturende eigenschappen van het systeem optimaal benut. Zo is in de bodem van deze pannen een sensor geplaatst die communiceert met de kookplaat. Hierdoor kun je de exacte temperatuur van de pan aflezen op de display van de kookplaat en vervolgens de perfecte biefstuk of pannenkoek bereiden

Voor een nog exactere temperatuurmeting kun je de slimme thermometer, oftewel de Celsius° Cooking Probe, gebruiken. Deze thermometer kun je direct in een product steken en dankzij de bevestigingsclip aan iedere soort pan bevestigen. Hierdoor kun je in iedere situatie informatie over de temperatuur verzamelen. Ideaal voor soepen, sauzen en stukken vlees of vis.

05-01 blog 3 slimme keukenapparatuur.jpg

 

ingebouwd afzuigsysteem

Deze slimme kookplaat is dankzij het ingebouwde afzuigsysteem een echt totaalpakket. Dit systeem maakt gebruik van een neerwaartse luchtafvoer en heeft zowel een hoge als een lage stand. Dankzij de plaatsing van de ventilatieopeningen wordt er aan beide kanten, bij zowel hoge pannen als platte grillplaten, altijd een krachtige afzuiging verzorgt. Uiteraard is ook dit onderdeel van de kookplaat voorzien van slimme functies. Synchro Start zorgt er namelijk voor dat het systeem automatisch activeert wanneer de kookplaat bediend wordt en met Synchro control hoef je niet meer zelf de afzuiging te bedienen.

05-01 blog 4 slimme keukenapparatuur.jpg

slim keukenapparatuur bij Intermat

Ben jij onder de indruk van dit slimme keukenapparatuur en wil je meer efficiëntie aan jouw keuken toevoegen? Kom dan langs in onze showroom en ervaar alle voordelen in levenden lijve. Naast de ATAG Celsius° Cooking kookplaat heeft Intermat namelijk ook andere slimme producten in het assortiment, zoals de Siemens Stoomoven en de ovens en kookplaten van Bosch uit de accent line. Onze experts staan klaar om alle mogelijkheden te bespreken en samen een droomkeuken samen te stellen.

 


Recente blogitems

  • Voeg persoonlijke stijl toe aan jouw badkamer met kleur
    25 april 2024

    Voeg persoonlijke stijl toe aan jouw badkamer met kleur

    Een sage groen bad, een bordeaux rode wc of een zwarte wastafel? Gekleurd sanitair kennen de meesten...

    verder lezen
  • RVS in de keuken
    16 april 2024

    RVS in de keuken

    Bij het ontwerpen van een keuken draait alles om de keuze van materialen. Niet alleen bepalen ze de ...

    verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen