Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
terug naar Blogs
23 januari 2019

Hoe maak ik mijn keuken supersnel schoon?

Gemiddelde leestijd: 1minuut

3.schoonmaaktip.jpg Voortaan niet meer schuren op aangekoekte pannen, bakplaten en grillroosters. Gooi de schuurspons maar weg! Laat eenvoudige schoonmaakmiddelen het werk doen.

Vrijwel alle pannen en bakplaten (met uitzondering van aluminium) kun je een paar uur laten weken met een klein laagje kokend heet water en drie eetlepels soda of een vaatwastablet. 

Aluminium pannen

Voor het schoonmaken van aluminium pannen zijn water en azijn de perfecte oplossing. Kook 2/3 deel water en voeg een 1/3 deel azijn toe. Laat dit ongeveer een uur weken. Azijn zal helpen om de ingebrande voedselresten los te weken, zodat het gemakkelijk kan worden weggeveegd.

Grillroosters

Vieze grillroosters leg je op een krantje. Vervolgens spray je het royaal in met Dreft losweekspray en klap je het krantje dicht. De volgende dag veeg je zelfs de ergste aangekoekte resten zonder moeite weg.


Recente blogitems

  • Wat kenmerkt een industriële badkamer?
    16 september 2022

    Wat kenmerkt een industriële badkamer?

    Een industriële badkamer wordt vaak omschreven als strak en stoer, maar wat kenmerkt deze badkamerst...

    verder lezen
  • Inspiratie voor je industriële badkamer
    06 september 2022

    Inspiratie voor je industriële badkamer

    Een van de grootste interieurtrends van de afgelopen tijd is de industriële stijl. De stijl kenmerkt...

    verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
#siteLanguage.callCTA_s#