terug naar Blogs
28 juni 2019

BORA Classic 2.0

Gemiddelde leestijd 2 minuten

De BORA Classic 2.0 is onze nieuwste aanwinst in ons assortiment. Een zelf samen te stellen kookplaat met een strak en zuinig afzuigsysteem. Benieuwd waarom de BORA Classic 2.0 bij jouw keuken past? Philip, onze Sales Manager, geeft je de voordelen van deze ‘klassieker’ in een nieuw jasje. 

Een stille afzuiging

Zeg nou zelf, de gezelligste plek in huis is de keuken. Dan is het wel zo fijn dat je geen geluid van een luidruchtige afzuigkap ervaart. Dankzij de stille motoren van het stille afzuigsysteem van de BORA Classic 2.0 heb je geen last van afleiding en kun je gewoon blijven praten tijdens het koken. Philip: “Zelfs op de hoogste zuigstand is de afzuiging geruisloos.”

Gemakkelijk schoonmaken

Na het koken zit je niet te wachten op het schoonmaken van een vette keuken en kookplaat. Het schoonmaken van de onderdelen van de BORA Classic 2.0 vergt gelukkig weinig energie en tijd. Door de slimme ‘downdraft’ techniek in de kookplaat zuigt de BORA Classic 2.0 het vet en de geuren af naar beneden. Op deze manier worden de vieze geuren en het vet afgezogen en trekt dit niet de keuken in. De onderdelen die in contact komen met dampen van het koken, maak je simpelweg in de vaatwasser schoon. 

Grote kookzones op maat

Hou je er ook van om voor de hele familie of voor veel vrienden te koken? Met de BORA Classic 2.0 heb je een grote kookzone, waardoor geen pan te groot is voor de kookplaat. Daarnaast bespaar je veel ruimte op hoofdhoogte ten opzichte van een traditionele afzuigkap. Mocht je niet genoeg ruimte hebben voor alle pannen? Dan kun je gerust de kookzone uitbreiden met een extra kookplaat en afzuiging. Je kunt de modulaire delen zelf samenstellen, Philip: “Denk bijvoorbeeld aan een wokbrander of teppanyakiplaat, zo geef je jouw keuken een persoonlijke twist.” 

Wil jij de ruimte in jouw keuken optimaal indelen? Wij denken graag met je mee » 

Veiligheid

Tijdens het koken is veiligheid heel belangrijk. Zeker met kleine kinderen of veel drukte in de keuken. De BORA Classic 2.0 is een zeer veilige kookplaat. De inductiekookplaten zijn per plaat in te stellen op temperatuur en worden niet heet. Zo is er geen gevaar van inkoken of aanbranding. Wel zo lekker voor die biefstuk. Is je biefstuk klaar en ben je klaar om te gaan eten? Dan reageren de kookplaat en afzuiging op jouw kookgedrag en gaan deze automatisch uit. 

De BORA Classic 2.0 in actie zien in onze showroom? 

Krijg je al honger bij het lezen van deze voordelen? Kom de BORA Classic 2.0 zelf in actie bekijken en ontdek hoe deze in jouw keuken tot zijn recht komt. Philip laat je graag onze verschillende BORA modellen in onze showroom zien. Of maak een afspraak voor advies op maat.


Recente blogitems

  • RVS in de keuken
    16 april 2024

    RVS in de keuken

    Bij het ontwerpen van een keuken draait alles om de keuze van materialen. Niet alleen bepalen ze de ...

    verder lezen
  • kom nooit meer voor verrassingen te staan met de slimme apparaten van Siemens met Home Connect
    08 maart 2024

    kom nooit meer voor verrassingen te staan met de slimme apparaten van Siemens met Home Connect

    Ken je het gevoel dat je wilt beginnen met koken, en ontdekt dat de ingrediënten in de koelkast over...

    verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen