Alle projecten
Keuken, tegelvloer en badkamer in Wilnis

Keuken, tegelvloer en badkamer in Wilnis

De zwarte accenten lopen door van keuken naar badkamer

De wens van de klant was om de keuken te betrekken bij de woonkamer middels een keukeneiland. De ruimte was echter beperkt waardoor we zijn we gaan werken met een schiereiland. Met de Bora kookplaat, waarbij de afzuiging direct bij het kookveld plaats vindt is het koken op het eiland mogelijk gemaakt. Tevens heb je direct zicht de woonkamer in wanneer je aan het koken bent. Het front van Keller is zwart maar door de eiken structuur toch wat warmer en minder besmettelijk voor vingerafdrukken.
 
Er is in de woning gekozen voor vloerverwarming waardoor de keus al snel viel op keramisch parket. De houtlook tegel van Venis – Starwood maakt het strakke geheel van de woning warmer en biedt een mooi contrast met de toch wat koele kleuren van de keuken. De warme uitstraling van hout met de voordelen van een tegelvloer!
 
In de badkamer zijn de zwarte accenten van het interieur door getrokken in de accessoires.  De chrome kranen van Grohe steken hier mooi bij af. Op de zijwanden is gekozen voor de VTwonen marmerlook tegel. De grijze douchebak van Villeroy en Boch sluit hier qua kleur heel erg goed bij aan waardoor we hier mee zijn gaan werken i.p.v. met een standaard drain. Om in de douche toch ook nog wat zwarte accenten terug te laten komen hier nog een zwart Looox planchet.

scroll arrow

kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.
Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen