Alle projecten
Keuken met schuine wand

Keuken met schuine wand

“Dankzij het slimme ontwerp oogt onze keuken heel mooi ruim”

Voor de keuken van hun nieuwbouwwoning in Alphen aan den Rijn gingen Yorick Debeus en Jessica Mulder naar Intermat. De uitdaging: een fraaie keuken die perfect past in een ruimte met een schuine wand – die van smal naar breed uitloopt – en rekening houdend met een koof voor de warmtepomp. Yorick: “We zijn naar een paar keukenzaken geweest om te bekijken welke mogelijkheden er zijn. Bij Intermat kregen we het beste advies.”

“Het was even schetsen en goed nadenken, maar uiteindelijk is de oplossing die we samen met Bianca van Intermat hebben bedacht, de mooiste: een integraal geheel, waarbij de keuken doorloopt over de hele breedte. Een hoge wand met kasten en een laag deel met het keukenblad aan de schuine kant. Dit betekent wel dat de keukenkastjes aan één zijde weinig inhoud hebben, maar zo oogt het geheel mooi en ruim – en niet ‘opgesloten’, zoals in andere ontwerpen. We zijn er ontzettend blij mee! Dit geldt ook voor het advies over de apparatuur. Bianca stelde voor om het Miele Experience Center te bezoeken, zodat we tijdens een workshop alle ins en outs van de verschillende modellen konden ervaren.” 

“Omdat we een samengesteld gezin hebben, werd ons een hogedrukstoomoven aangeraden: ideaal om supersnel grote porties op tafel te kunnen zetten. En dankzij de warmhoudlade kunnen ook de gezinsleden die later thuis zijn vanwege sport, snel lekker en gezond eten. Het is echt fijn hoe Bianca met ons meedacht. Zo kwam zij met de optie om, voor een wat hoger bedrag, te kiezen voor een directe aansluiting van de stoomoven op de waterleiding. Dat scheelt een hoop geknoei met een waterreservoir, zeker als je de oven zo vaak gebruikt als wij. Advies waar je echt wat aan hebt! Wat ik ook erg waardeer, is dat Bianca niet alleen in haar eigen straatje adviseert, maar ons voor een wandplank verwees naar een houtspecialist in de buurt: daar hebben ze meer keuze. Heel onzelfzuchtig, hierdoor voelden we ons echt serieus genomen.”

scroll arrow
  • Keuken met schuine wand
  • Keuken met schuine wand
  • Keuken met schuine wand
  • Keuken met schuine wand
  • Keuken met schuine wand
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

  • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen