vtwonen in de badkamer

Onze nieuwste badkamer: anders dan anders

vtwonen-wastafel-3x-lichter.jpg

Shell wastafel van vtwonen

De opvallende Shell wastafel, die opgetrokken lijkt uit de onderkast, is een ware blikvanger in onze showroom. Kenmerkend zijn de royale aflegruimte en de binnenvorm met afgeronde hoeken. De Shell wastafel is te verkrijgen in de kleuren Powder White en Graphite en in twee breedtematen: 100 en 120 cm. De wastafel is daarnaast volledig greeploos en verkrijgbaar met één of twee soft closing lades.

Maak je badkamermeubel compleet met hoge kasten, spiegels, spiegelkasten planchets en verlichting uit de serie Groove.  

img_7654.jpg

Zwarte accenten voor luxe uitstraling

De rest van de badkamer is aangevuld met door ons geselecteerde exclusieve badkamer toebehoren, waaronder de Slimline serie van JEE-O. Door zwart toe te voegen aan je badkamer creëer je een atmosfeer van luxe. De serie bestaat onder andere uit elegante douches en kranen en zijn vormgegeven in poedercoated roestvrij staal.

ontwerp-zonder-titel-3.png

Kermi walk-in shower

Ook erg mooi is de Kermi walk-in shower. Een compleet nieuwe look met grijsgetint glas en softblack profiel. Uniek door slank en minimalistisch profieldesign met sterk ESG veiligheidsglas.

Nieuwsgierig geworden?

Bewonder deze badkamer in het echt. Kom langs in onze showroom. Maak een afspraakLink to external page  of bekijk onze openingstijdenlink to external page .

kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.