Quooker Fusion nu ook verkrijgbaar in een nieuwe trendy kleur!Blogs
2 maart 2020

Quooker Fusion nu ook verkrijgbaar in een nieuwe trendy kleur!

Gemiddelde leestijd 2 minuten

De Quooker is eigenlijk niet meer weg te denken uit de moderne keuken. We zijn hierom ook enorm enthousiast over de toevoeging van de kleur messing patina aan de Fusion collectie. Een kraan die zich na verloop van de tijd meer en meer ontwikkelt tot een uniek pareltje in jouw keuken. Daarnaast is er ook een kleurtoevoeging aan de Quooker Flex lijn: de zwarte variant is een design statement op jouw aanrecht!

quoocker_1_1583241346.png

Persoonlijk pronkstuk

Denk eens aan een klassieke leren tas. Een aktetas voor heren, een cross-body voor dames. Op het moment van aankoop was de tas al prachtig, maar het wordt eigenlijk alleen maar mooier naar mate deze gebruikt wordt. Dit is precies ook het geval voor de Quoocker Fusion in de kleur messing patina. 

Patina is een laag die op het messing ontstaat door oxidatie. Dit houdt in dat, afhankelijk van het gebruik en aanraking, de kleur langzaam verandert. Plaatselijk zal de kleur lichter of juist donkerder bruin worden. Door dit natuurlijke proces wordt het écht jouw kraan: een persoonlijk pronkstuk op jouw aanrecht.

Functionaliteit

Het is een bekend probleem: de hoeveelheid keukenapparatuur die wij hedendaags in, op en rondom onze keuken bewaren. Quooker biedt hierin een helpende hand. Tijd-, ruimte- en energiebesparing in jouw keuken is een garantie die alle Quooker-kranen bieden. Zo ook de (Classic) Fusion in de kleur messing patina. Vóór je met je ogen kan knipperen biedt deze je koud, warm en 100°C kokend water. 

Combineer de Quooker met CUBE voor ook koel gefilterd en bruisend water uit jouw kraan. De alles-in-één oplossing voor jouw aanrechtblad. 

quoocker_2_1583241359.png

Quooker Zwart

Naast de toevoeging van de kleur messing patina aan twee van de Quooker modellen, heeft de ontwikkeling van Quooker Flex ook niet stil gestaan. Deze is namelijk nu ook als zwarte variant verkrijgbaar. Een statement in jouw keuken. De zwarte kraan heeft een elegante doch stoere uitstraling die goed te combineren valt met diverse materialen. Denk aan hoe de zwarte, matglans kraan de luxieuze uitstraling van een marmeren keukenblad kan accentureren. Maar als je doelt op een industriële uitstraling, matcht te zwarte Quooker Flex ook perfect met een beton-look keuken. 

De Flex-variant is naast enorm stylisch ook praktisch. Deze kraan is namelijk uitgerust met een flexibele uitlekslang voor meer bereik in de spoelbak. 

quoocker_3_1583241373.png

Benieuwd geworden naar de nieuwe kleurvarianten? Kom eens een kijkje nemen in onze showroom of maak een afspraak met één van onze adviseurs!


Recente blogitems

 • de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukens
  22 februari 2023

  de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukens

  De keuken is een belangrijke ruimte in ieder huis, maar ieder huishouden heeft natuurlijk een andere...

  verder lezen
 • In de spotlight: Modern Black Marble
  31 januari 2023

  In de spotlight: Modern Black Marble

  De keuken is steeds vaker letterlijk en figuurlijk het hart van het huis. Toe aan een wat inspiratie...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.