Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
terug naar Blogs
29 november 2019

De highlights van de grootste tegelbeurs van Europa

Gemiddelde leestijd: 1minuut

Onlangs heeft de CERSAIE plaatsgevonden, de belangrijkste tegelbeurs van Europa in Bologna. Op deze internationale beurs toonden alle merken hun nieuwste collecties en technische innovaties. Wij hebben de highlights voor je op een rij gezet.

Sicis imponeert met NiteLite

Sicis, de grootste producent van Italiaans mozaïek, overdonderde met haar imposante stand. Daarnaast verrasten ze ons met hun nieuwste product: NiteLite. Dit innovatieve ledpaneel dient als achtergrondverlichting voor je mozaïeke en Vetrite platen. Dit geeft een extra dimensie aan de al prachtige mozaïeke tegels.

sicis-nitelite_1575293968_1583234127.jpg

 

Natuurlijke kleuren van COEM

De ontwerpen van COEM zijn inspirerend door de eenvoudige, essentiële aard van de vormen, oppervlakken en decoraties. Een van hun verrassende nieuwe collecties is Flow. Deze collectie comineert modern design met mooie warme natuurlijke kleuren. De vijf neutrale tinten vervagen van licht naar donker en zijn in vele structuren en afwerkingen mogelijk, zoals geribbeld, decor uitvoeringen en mozaïek.

intermat--coem-flow_1575293972_1583234280.jpg

 

Edimax Astor: zeer realistische reproducties van natuursteen

Edimax Astor levert altijd zeer hoogwaardige producten, waarbij de focus altijd ligt op mooi design, innovatieve technologie en het bieden van de beste kwaliteit. Ook dit jaar laten zij zich weer van hun meest innovatieve kant zien. Hun nieuwe innovatie: 3D Shaped Technologie. Door deze revolutionaire techniek is het voor het eerst mogelijk om het grafisch design van de tegel ook daadwerkelijk overeen te laten komen met de structuur van de tegel. De Thecourt collectie, die geïnspireerd is op monumentale stenen, is onder andere gemaakt met deze technologie.

intermat--edimax-astor_1575293972_1583234292.jpg

 

Ontdek de nieuwste collecties in onze showroom

Bedenk even dat dit nog maar de highlights waren. Er is nog veel meer moois gepresenteerd in Bologna. Onze tegelspecialisten vertellen je hier graag meer over. Kom naar onze showroom of maak een afspraak.

 


Recente blogitems

 • Hoe ontwerp je een moderne keuken?
  18 oktober 2022

  Hoe ontwerp je een moderne keuken?

  In een moderne keuken wordt gebruik gemaakt van veel verschillende materialen. Alles kan en mag, den...

  verder lezen
 • Wat kenmerkt een industriële badkamer?
  16 september 2022

  Wat kenmerkt een industriële badkamer?

  Een industriële badkamer wordt vaak omschreven als strak en stoer, maar wat kenmerkt deze badkamerst...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
#siteLanguage.callCTA_s#