terug naar Blogs
6 augustus 2019

Miele: Grootste productlancering ooit!

Gemiddelde leestijd 2 minuten

intermat-blog--miele--oven--generatie7000--2-1565094321_1583234890.png

Van stoomovens en kookplaten, tot koffieautomaten en vaatwassers. Miele vernieuwt haar complete lijn van inbouw keukenapparatuur onder de noemer... Generatie 7000! Met vier designlijnen bieden zij inspiratie voor vrijwel elk interieur. Kwaliteit wordt gecombineerd met kookgemak en innovatie. Om u een beeld te geven licht onze collega Philip Malagodi graag één van de nieuwe speciale producten uit: De Dialog Oven!

Generatie 7000: De Dialog Oven

“De grootste innovatie sinds de introductie van de inductiekookplaat”, dat waren de woorden waarmee Miele haar nieuwste product presenteerde tijdens de persconferentie op de Internationale Funkausstellung in Berlijn. Ook wij kunnen stellen dat de oven echt heel vooruitstrevend is. Voor het eerst in de geschiedenis is er een oven ontwikkeld die zich volledig aanpast aan de consistentie van de ingrediënten. Met elektromagnetische golven weet de ‘intelligente’ oven precies haar temperatuur en tijd aan te passen. De oven wordt bestuurd door sensoren die om de 10 seconden reageren op elk afzonderlijk ingrediënt. Gevolg? Next level koken!"

De truc met het ijsblok

"Miele demonstreerde de nieuwe technologie wel heel spectaculair. Een blok ijs werd opengemaakt, daar werd een stuk rauwe vis in gelegd, dat geheel ging in de oven. Na een paar minuten stond de vis, perfect gaar, op tafel, terwijl het ijsblok niet gesmolten was." 

Baanbrekende M chef technologie

"Next level koken, dat is hoe Miele deze technologie aanbiedt. De oven brengt het echte ‘restaurant koken’ in huis. Verschillende ingrediënten, zoals vlees, vis, brood en groenten kunnen allemaal tegelijkertijd worden bereid. Neem bijvoorbeeld een lamsbout met rode paprika, groene asperges en aardappeltjes. Plaats het geheel in de Dialog Oven en na 45 minuten komt de lamsbout er sappig, gelijkmatig gegaard, uit met al dente groente en heerlijk zachte aardappeltjes." 

Ongekende mogelijkheden

"De Dialog Oven opent een wereld van ongekende mogelijkheden. Perfect gegaarde vis in een blok ijs, een luchtige soufflé of versgebakken brood zonder korst… het is allemaal eenvoudig te bereiden. Bovendien bespaart de Dialog Oven veel tijd, zonder kwaliteitsverlies. In slechts 2.5 uur tijd tovert u bijvoorbeeld een boterzachte pulled pork op tafel in plaats van de 7 uur die andere ovens erover doen!"

Benieuwd naar de Dialog Oven? Of geïnspireerd om de gehele Generatie 7000 van Miele te bekijken? Ontdek het nu in onze showroom! » 


Recente blogitems

 • Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek
  20 september 2023

  Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek

  Op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woning? Waarschijnlijk denk je dan al snel aan die mooie vis...

  verder lezen
 • Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens
  29 juni 2023

  Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens

  Het keukenblad is het meest gebruikte onderdeel van de keuken, waardoor de keuze voor je keukenblad ...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

 • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen