terug naar Blogs
24 mei 2019

Even voorstellen: Mike Reijntjes

Gemiddelde leestijd: 1minuut

intermat-blog--mike-reijntjes.png

Mike Reijntjes is sinds kort bij ons aan de slag gegaan als keukenadviseur. Hij stelt zich graag voor!

Wat is jouw professionele voorgeschiedenis?

Ik ben al enkele jaren actief in de keukenbranche. Hetgeen wat mij trok in deze branche was de mogelijkheid om mijn grafische opleiding te combineren met wat mij motiveert, namelijk het adviseren van mensen bij hun aankoop.

Wat maakte dat je graag bij Intermat wil werken?

Ik was op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging met betrekking tot het hogere segment keukens. Toen ik zag dat Intermat Keukens, Tegels & Badkamers onder andere het merk Siematic verkoopt wist ik dat ik hier moest zijn voor mijn volgende stap in mijn carrière. Het feit dat de showroom direct aan de Rijn ligt en het uitzicht fantastisch is heeft zeker ook wel mee geholpen.

Wat wil je betekenen voor jouw klanten?

Tijdens de vele verkooptrainingen die ik in mijn carrière heb gevolgd, is er altijd één ding bijgebleven. Namelijk, dat je de klant zo moet behandelen zoals jezelf ook behandeld wilt worden. Specifiek voor mij houdt dit in dat ik ervoor wil zorgen dat de klant een goed en persoonlijk advies krijgt in het gebruik en uitstraling voor de keuken. Zo denken ze over 15 jaar nog met plezier aan Intermat Keukens, Tegels & Badkamers terug.

Ik hoop jou snel te zien bij Intermat! 

Mike Reijntjes, 
Keuken Adviseur


Recente blogitems

 • de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukens
  22 februari 2023

  de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukens

  De keuken is een belangrijke ruimte in ieder huis, maar ieder huishouden heeft natuurlijk een andere...

  verder lezen
 • In de spotlight: Modern Black Marble
  31 januari 2023

  In de spotlight: Modern Black Marble

  De keuken is steeds vaker letterlijk en figuurlijk het hart van het huis. Toe aan een wat inspiratie...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.