Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Zelf jullie keuken samenstellen bij intermat

Zelf jullie keuken samenstellen bij intermat

Een 3D-impressie van jouw droomkeuken

Om onze klanten van een zo goed mogelijk advies te voorzien blijven we ons bij intermat voortdurend ontwikkelen. Naast betere producten proberen we ook steeds beter in te spelen op individuele wensen van de klant om zo meer te kunnen realiseren. De kracht van intermat ligt dan ook in het vertalen van een lijstje met wensen en behoeften naar een droomkeuken. Nadat we samen een keuken samengesteld hebben krijg je een 3D-impressie. Zo kom je er snel genoeg achter of dit aansluit bij hetgeen dat je zoekt. Als dat niet het geval kunnen we heel makkelijk wijzigingen aanbrengen, net zolang totdat de keuken perfect is.

keuken-samenstellen.jpg

Oplevering, onderhoud en montage 

Nadat jouw droomkeuken is samengesteld wordt de keuken natuurlijk vakkundig geïnstalleerd door onze zeer ervaren monteurs. Naast de tot in de puntjes verzorgde oplevering proberen wij ook na aankoop onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom kun je na aankoop van je keuken altijd bij ons terecht met vragen over onderhoud van je keuken.

Merken keukens bij intermat

Dankzij ons ruime aanbod van merken van vooraanstaande merken kunnen we onze klanten al jaren voorzien van de keuken die zij zoeken. Een aantal van onze merken:

Maak een afspraak met een expert

Als je eens om tafel wilt met een expert van keukens die alle tijd voor jou neemt, maak dan een afspraak! Als je nog vragen hebt kun je ons ook bereiken op telefoonnummer 0297 - 233 533 of door ons een e-mail te sturen.

MAAK EEN AFSPRAAK

op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
#siteLanguage.callCTA_s#