Werken als receptionist bij intermat, zó leuk is dat!Blogs
10 april 2022

Werken als receptionist bij intermat, zó leuk is dat!

Gemiddelde leestijd 2 minuten

Veelzijdige baan in een gemoedelijke sfeer

Een mooie, sfeervolle werkplek met uitzicht over het water en altijd omringd door de nieuwste trends in keukens en tegels. Met een klein team behulpzame collega’s én enthousiaste bezoekers, die hier hun droomkeuken komen uitzoeken. Werken bij Intermat in Alphen aan den Rijn is een plezier. Of, zoals receptioniste Barbara het zegt: “Alle verschillende taken maken mijn werk ontzettend leuk!”

Barbara werkt al bijna zes jaar bij Intermat. “Ik heb sinds mijn schooltijd receptiefuncties vervuld, dit werk is mij echt op het lijf geschreven. Klantvriendelijkheid zit in me. Hiervoor werkte ik bij een hotel, maar die wisselende tijden vond ik niet prettig. Hier bij Intermat zijn de werktijden perfect voor mij: gewoon overdag.”

Fijn team
“Wat ik speciaal vind aan Intermat? Het is een leuk bedrijf, waar ik met zeven collega’s in een prachtige showroom mag werken. Zo’n mooie werkplek doet echt wat met je. Als ik ’s ochtends binnen stap, krijg ik vanzelf een glimlach op mijn gezicht. Bovendien heb ik uitzicht over het water, ook daar ben ik blij mee. En de sfeer is hier heel goed: ’s ochtends drinken we samen koffie, tussendoor komen collega’s langs voor een praatje en we lunchen ook vaak met elkaar. We vormen een fijn team, het is heel gemoedelijk allemaal.”

Breed takenpakket
Als receptioniste is Barbara’s werk vooral veelzijdig. “Het belangrijkste is natuurlijk het ontvangen van bezoekers en het beantwoorden van telefoontjes. Maar er komt veel meer bij kijken. Denk maar aan het verwerken van e-mail, het agendabeheer van de verkopers, het verzorgen van koffie en thee voor bezoekers en het bestellen van kantoorartikelen en brochures. Al die verschillende taken maken mijn werk juist zo leuk! Ook het bijhouden van de afspraken rondom de verschillende nieuwbouwprojecten doe ik graag. Dat kan op sommige dagen heel intensief zijn, maar daar hou ik van.”

Favoriet
“Mijn favoriete taak is klanten te woord staan en hen helpen met hun vraag, door ze bijvoorbeeld door te verwijzen naar een collega of afdeling. Ik hoef zelf geen oplossingen te vinden, maar probeer wel zo goed mogelijk te ondersteunen, op een manier waarop ik zelf ook graag geholpen zou willen worden. Dit werk past echt bij mij, ik doe het met heel veel plezier.”

Ook werken als (parttime) receptionist bij Intermat?

We zijn nog op zoek naar een collega voor Barbara. Ben jij klantvriendelijk, accuraat en behulpzaam? Neem dan vooral contact met ons op. We maken graag kennis met je!


Recente blogitems

 • Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek
  20 september 2023

  Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek

  Op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woning? Waarschijnlijk denk je dan al snel aan die mooie vis...

  verder lezen
 • Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens
  29 juni 2023

  Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens

  Het keukenblad is het meest gebruikte onderdeel van de keuken, waardoor de keuze voor je keukenblad ...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

 • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen