Bij vtwonen tegels een cadeaukaart van € 300,-!Blogs
24 september 2020

Bij vtwonen tegels een cadeaukaart van € 300,-!

Gemiddelde leestijd 3 minuten

Deze nazomer staat een leuke actie voor je klaar! vtwonen tegels by Douglas & Jones presenteert: De After Summer Specials! Bij aankoop van minimaal 45 m² aan geselecteerde actietegels uit de vtwonen by Douglas & Jones collectie krijg je een vtwonen cadeaukaart van maarliefst € 300,- cadeau! 

Deze actie loopt van 15 september t/m 30 november 2020*
*met een uitlevering in 2020

Wat houdt deze actie in?

Onder de actietegels zijn volop keuzemogelijkheden, want je profiteert bij aanschaf uit maar liefst vier tegelseries: Composite, Classic, Mold en Blancs (combineren mag)! Vier series die overal in jouw huis meer dan welkom zijn. Zowel op de vloer als de wand. Van badkamer tot woonkamer en keuken. Kies je favoriete tegel of tegelcombinatie uit de verschillende series, kleuren en afmetingen.

Serie Composite

De serie Composite is een klassieke tegelserie met een moderne twist. Een retro-uitstraling die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in jouw huis. De tegels zijn verkrijgbaar in drie kleurtinten en twee formaten (60x60 cm of grootformaat 120x120 cm), zo is er altijd een variatie beschikbaar die past bij jouw smaak. Ook leverbaar in Muretto & Mozaïek, voor een fraaie eyecatcher op de wand. Combineer deze tegelserie met goude details en je bent ook nog eens helemaal on-trend! Lees meer over badkamertrends en beleef hoe de tegelserie Composite kan bijdragen aan jouw droom badkamer of keuken.

after-summer-specials_composiet.jpg

Serie Classic

De serie Classic giet een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In basic en matte tinten zowel op wand als vloer een tikkie gedurfd en op speelse wijze. Extra bijzonder is de XXL dessintegel: Classic Mosaic. Deze tegel oogt alsof er stukjes marmer zijn verwerkt in beton, voor een mooi, repeterend en ritmisch effect. Helemaal spectaculair: de nieuwe kleurtinten Vivid Green en Intens Green. 

after-summer-specials_classic.jpg

Serie Mold

De serie Mold is een robuuste betonserie met een karaktervolle look. Ook verkrijgbaar in Mold Timber, een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist. Deze tegels zorgen voor een stoer, strak resultaat in iedere ruimte in huis! Daarnaast, door de grootte van de tegels geeft het jouw woonkamer, badkamer of keuken een ruimere uitstraling zonder dat de sfeer in de ruimte verloren gaat. Dat is nou exact de bedoeling, toch? (De bijbehorende douchetegel is uitgesloten van deze actie!)

after-summer-specials_mold.jpg

Serie Blancs

GLOEDNIEUW in het assortiment van vtwonen tegels by Douglas & Jones: de serie Blancs! Een verfijnde houtserie die jouw interieur tot leven brengt! In twee fraaie tinten zorgen de natuurgetrouwe houtstructuren voor een levendig en warm karakter voor jouw vloer of wand, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een rustige uitstraling. Combineer deze tegelserie bijvoorbeeld met een zwarte keuken voor een ultiem luxe doch rustieke uitstraling. Leverbaar in Natural & Smoked Oak in formaat 25x150 cm.

after-summer-specials_blancs.jpg

Al enthousiast?

Tijdens de After Summer Specials krijg je tijdelijk een vtwonen shoptegoed bij aanschaf van bovenstaande actietegels. Maak je nieuwe woonkamer, badkamer of keuken deze nazomer helemaal af met de leuke items van vtwonen! In deze online woonwinkel vind je een groot aanbod om je huis helemaal thuis te maken. 

Benieuwd geworden?

Ben je benieuwd geworden naar ons assortiment? Je bent van harte welkom in een van onze beide Intermat vestigingen; Mijdrecht en Alphen aan den Rijn. Maak hier jouw afspraak. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Zie onderstaande contactgegevens. 

Intermat Alphen aan den Rijn
0172 - 422 100
alphen@intermat.nl 

Intermat Mijdrecht
0297 - 233 533
mijdrecht@intermat.nl


Recente blogitems

  • kom nooit meer voor verrassingen te staan met de slimme apparaten van Siemens met Home Connect
    08 maart 2024

    kom nooit meer voor verrassingen te staan met de slimme apparaten van Siemens met Home Connect

    Ken je het gevoel dat je wilt beginnen met koken, en ontdekt dat de ingrediënten in de koelkast over...

    verder lezen
  • kies voor deze unieke wandtegel patronen als variatie op de visgraat
    26 februari 2024

    kies voor deze unieke wandtegel patronen als variatie op de visgraat

    Als keukens of badkamers worden voorzien van nieuwe wandtegels zien we dat er in veel moderne interi...

    verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen