Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
SieMatic wint Iconic Award 2020 ‘Best of Best’Blogs
28 januari 2020

SieMatic wint Iconic Award 2020 ‘Best of Best’

Gemiddelde leestijd 2 minuten

 

SieMatic begint het jaar goed en wint de Iconic Award 2020 ‘Best of Best’ in de categorie ‘Keuken & Huishouden’. En dat in het 90-jarig jubileumjaar van de Duitse keukenmaker. Een enorm goede prestatie natuurlijk waar Siematic best trots op mag zijn! 

Siematic SLX PURE

Siematic staat bekend als de uitvinder van de greeploze keuken. De SLX PURE is een nieuwe interpretatie van deze tijdloze klassieker. Het is dan ook deze SLX PURE die bij de vijfkoppige jury opviel en uiteindelijk bekroond werd tot ‘Best of Best’. De SieMatic-lifestyle PURE, wordt gekenmerkt door zijn minimalistische en heldere ontwerp.

De vijfkoppige jury onderbouwde zijn beslissing als volgt: “De SieMatic SLX PURE fascineert door zijn duidelijke lijnen en ruime proporties. Slim geïntegreerd licht laat het werkblad letterlijk zweven, wat de indruk van elegantie en hoge kwaliteit versterkt. Ook het vermelden waard zijn de verzonken greeplijsten, die als designelement het buitengewone ontwerp verder onderstrepen.”

 
Het is de perfecte omschrijving van de kern van de SLX PURE, die de integratie van keuken en woonruimte illustreert. Het ontwerp is zowel functioneel als esthetisch in balans, wat de SLX PURE zowel een keuken als een designobject maakt.

 
De complete SieMatic-keukentechnologie is verborgen achter elegante oppervlakken, geraffineerde proporties en transparante oppervlakken. Denk aan elementen die slechts 6,5 millimeter dun zijn, een slim interieur en volledig opnieuw ontworpen horizontaal en verticaal verzonken greeplijsten die voorzien zijn van geïntegreerde, individueel regelbare ledverlichting. De bijbehorende glasvitrines voegen lichtheid toe, met optisch zwevende lades en glazen deuren en zijwanden.

Bekroond design

Het is niet de eerste keer dat SieMatic PURE in de prijzen valt. Zo won SieMatic PURE in 2019 al de ‘German Design Awards’. Ook is de PURE-lifesyle genomineerd voor de Duitse merkprijs 2020 en de Innovation Award 2020. 

Kom het bewonderen!

Wil je dit bekroonde design bewonderen of wil je liever een van de andere stijlen van SieMatic ontdekken? Naast PURE biedt SieMatic ook de lifestylen URBAN en CLASSIC. Onze keukenadviseurs vertellen je hier graag alles over. Maak daarom een afspraak of kom langs in onze showroom in Mijdrecht.


Jan Jaap v.d. Neut
Jan Jaap v.d. NeutDirecteur

  Recente blogitems

  • Wat kenmerkt een industriële badkamer?
   16 september 2022

   Wat kenmerkt een industriële badkamer?

   Een industriële badkamer wordt vaak omschreven als strak en stoer, maar wat kenmerkt deze badkamerst...

   verder lezen
  • Inspiratie voor je industriële badkamer
   06 september 2022

   Inspiratie voor je industriële badkamer

   Een van de grootste interieurtrends van de afgelopen tijd is de industriële stijl. De stijl kenmerkt...

   verder lezen
  Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
  #siteLanguage.callCTA_s#