SieMatic wint Iconic Award 2020 ‘Best of Best’terug naar Blogs
28 januari 2020

SieMatic wint Iconic Award 2020 ‘Best of Best’

Gemiddelde leestijd: 2 minutenAuteur:Jan Jaap v.d. Neut

 

SieMatic begint het jaar goed en wint de Iconic Award 2020 ‘Best of Best’ in de categorie ‘Keuken & Huishouden’. En dat in het 90-jarig jubileumjaar van de Duitse keukenmaker. Een enorm goede prestatie natuurlijk waar Siematic best trots op mag zijn! 

Siematic SLX PURE

Siematic staat bekend als de uitvinder van de greeploze keuken. De SLX PURE is een nieuwe interpretatie van deze tijdloze klassieker. Het is dan ook deze SLX PURE die bij de vijfkoppige jury opviel en uiteindelijk bekroond werd tot ‘Best of Best’. De SieMatic-lifestyle PURE, wordt gekenmerkt door zijn minimalistische en heldere ontwerp.

De vijfkoppige jury onderbouwde zijn beslissing als volgt: “De SieMatic SLX PURE fascineert door zijn duidelijke lijnen en ruime proporties. Slim geïntegreerd licht laat het werkblad letterlijk zweven, wat de indruk van elegantie en hoge kwaliteit versterkt. Ook het vermelden waard zijn de verzonken greeplijsten, die als designelement het buitengewone ontwerp verder onderstrepen.”

 
Het is de perfecte omschrijving van de kern van de SLX PURE, die de integratie van keuken en woonruimte illustreert. Het ontwerp is zowel functioneel als esthetisch in balans, wat de SLX PURE zowel een keuken als een designobject maakt.

 
De complete SieMatic-keukentechnologie is verborgen achter elegante oppervlakken, geraffineerde proporties en transparante oppervlakken. Denk aan elementen die slechts 6,5 millimeter dun zijn, een slim interieur en volledig opnieuw ontworpen horizontaal en verticaal verzonken greeplijsten die voorzien zijn van geïntegreerde, individueel regelbare ledverlichting. De bijbehorende glasvitrines voegen lichtheid toe, met optisch zwevende lades en glazen deuren en zijwanden.

Bekroond design

Het is niet de eerste keer dat SieMatic PURE in de prijzen valt. Zo won SieMatic PURE in 2019 al de ‘German Design Awards’. Ook is de PURE-lifesyle genomineerd voor de Duitse merkprijs 2020 en de Innovation Award 2020. 

Kom het bewonderen!

Wil je dit bekroonde design bewonderen of wil je liever een van de andere stijlen van SieMatic ontdekken? Naast PURE biedt SieMatic ook de lifestylen URBAN en CLASSIC. Onze keukenadviseurs vertellen je hier graag alles over. Maak daarom een afspraak of kom langs in onze showroom in Mijdrecht.


Jan Jaap v.d. Neut
Jan Jaap v.d. NeutDirecteur

  Recente blogitems

  • Ben jij onze nieuwe Keuken Planner?
   15 mei 2020

   Ben jij onze nieuwe Keuken Planner?

   Wij zoeken een ervaren planner die verantwoordelijk is voor het gehele planningsproces van het monte...

   verder lezen
  • De uitwerking van desinfectiemiddelen op keukenmeubelen
   12 mei 2020

   De uitwerking van desinfectiemiddelen op keukenmeubelen

   Desinfectiemiddel, iedereen heeft het vandaag de dag in huis. Maar op keukenmeubelen kan het een onp...

   verder lezen
  Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
  Bel ons: 0297 - 233 533

  intermezzo-40-fix.png

  intermezzo-aanvragen

  Bestel nu!