Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
terug naar Blogs
1 juni 2018

Nieuwe collectie 2018-2019 Next125

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Intermat Next125.jpg

We hadden al een tipje van de Milaan sluier opgelicht, maar wat we nog niet hebben gedeeld is de nieuwe collectie van Next125. Dit merk stal de show met de nieuwe collectie en stijlen voor 2018 en 2019.

Next125: Design en elegantie

Waar staat Next125 precies voor? Next125 combineert ambacht, techniek, design en architectuur met een industriële en geavanceerde productie. Dit zorgt ervoor dat de designkeukens van dit merk een elegante look krijgen. Daarnaast is het produceren van duurzame producten erg belangrijk voor dit merk. De keukens krijgen door de hoge kwaliteitseisen een waardebestendig design en een lange levensduur die ook nog eens het milieu ontziet. Kortom, Next125 is het premium merk onder de designkeukens voor een aantrekkelijke prijs.

Natuurlijke authentieke materialen

De nieuwe collectie voor 2018 en 2019 staat helemaal in het teken van het gebruik van natuurlijk authentieke materialen. Denk hierbij aan keramiek, glas, en mat of hoogglans lak. Door het gebruik van de nieuwe kleur Onyxzwart krijgen de Next125 keukens een luxe uitstraling. De keuken is het centrale punt waar authenticiteit centraal moet staan. Hier wordt niet alleen gekookt, maar er vinden ook gesprekken plaats. De keuken is het ontmoetingspunt voor iedereen. Met de prachtige nieuwe kooktafel als stralend middelpunt.

Bij Next125 draait het niet alleen om het ontwerpen van mooie keukens, maar vooral om het creëren van leefruimtes die functioneren. Zo zien we in de nieuwe collectie fronten vervaardigd van Keramiek en Fenix in verschillende luxe interieurs en designs. Deze fronten zien we ook terugkomen in een collectie buffetkasten waardoor het mogelijk is om de look and feel van de keuken door te trekken naar de woonkamer!

In de nieuwe collectie heeft Next125 ook de ideale balans gecreëerd in het traditionele greeploos en push-to-open met een Single Line greeploos systeem. Dit betekent dat de bovenlijst een greeplijst heeft waardoor het lijkt alsof het blad zweeft boven de kasten. De onderkant heeft een push-to-open uitvoering wat ervoor zorgt dat het perfect aansluit op de bovenzijde.

Maak kennis met Next125 in onze showroom

Benieuwd geworden naar de nieuwe collectie van Next125? Wij kunnen je voorzien van alle informatie over dit keukenmerk. Kom eens langs in onze showroom of maak direct een afspraak met een van onze adviseurs


Recente blogitems

 • Ben jij onze enthousiaste badkamer adviseur (m/v)?
  30 april 2021

  Ben jij onze enthousiaste badkamer adviseur (m/v)?

  Heb je ervaring in de verkoop en ontwerpen van badkamers en kan je gemakkelijk de wens van de klant ...

  verder lezen
 • Coronavirus maatregelen
  16 maart 2021

  Coronavirus maatregelen

  We nemen bij Intermat de huidige situatie rondom het Coronavirus erg serieus. Tijdens het contact me...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom