terug naar Blogs
28 augustus 2024

geniet van een verfrissende zomer met Quooker en heerlijke cocktails

Gemiddelde leestijd 5 minuten

De zomer is in volle gang en wat is er beter dan verfrissende drankjes om de hitte te trotseren? Bij Intermat begrijpen we het belang van gemak en luxe in de keuken. Daarom willen we je voorstellen aan een innovatieve oplossing die je dagelijkse routine zal veranderen: de Quooker. Of je nu een keukenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar manieren om je leven makkelijker te maken, de Quooker biedt talloze mogelijkheden.

Wat is een Quooker?

Een Quooker is een revolutionaire kraan die direct kokend water levert. Geen gedoe meer met waterkokers of pannen op het fornuis. Met een simpele draai aan de knop heb je binnen enkele seconden kokend water. Dit is niet alleen handig voor het bereiden van thee en koffie, maar ook voor het koken van pasta, het steriliseren van babyflesjes en het schoonmaken van vet van pannen. Maar dat is niet alles. De Quooker kan ook bruisend en gefilterd water leveren, direct uit de kraan.

Mogelijkheden van de Quooker

De Quooker is meer dan alleen een kokendwaterkraan. Hier zijn enkele van de fantastische mogelijkheden die deze veelzijdige kraan biedt:

  1. Kokend Water: Direct beschikbaar voor snelle maaltijden, thee of koffie.
  2. Heet en Koud Water: Gebruik de Quooker als een normale mengkraan voor dagelijks gebruik.
  3. Gefilterd Water: Geniet van zuiver, gefilterd water zonder de noodzaak van flessenwater.
  4. Bruisend Water: Perfect voor verfrissende drankjes en cocktails. Met een simpele handeling heb je direct bruisend water.

Een van de meest populaire functies in de zomer is het bruisend water. Het is ideaal voor het maken van verfrissende drankjes en cocktails, die perfect zijn voor warme zomerdagen.

Quooker uitvoeringen

Quooker Fusion

De Quooker Fusion combineert elegantie en veelzijdigheid. Deze kraan levert kokend, warm en koud water vanuit één kraan. Verkrijgbaar in afwerkingen zoals chroom, roestvrij staal en mat zwart, past de Fusion perfect bij moderne keukens, waarbij stijl en efficiëntie hand in hand gaan.

Quooker Classic Fushion

De Quooker Classic biedt een mix van traditionele charme en moderne technologie. Met zijn klassieke design en authentieke details is deze kraan ideaal voor landelijke of klassieke keukens. De Classic levert kokend, warm en koud water met dezelfde efficiëntie als andere Quooker modellen.

Quooker Nordic

De Quooker Nordic collectie biedt aparte kokendwaterkranen naast je reguliere mengkraan. Deze kranen zijn ideaal als je een afzonderlijke kokendwaterkraan prefereert. Beschikbaar in diverse stijlen en afwerkingen, passen de Nordic kranen bij elke keukeninrichting.

Quooker Cube

De Quooker Cube voegt gekoeld en bruisend water toe aan je Quooker kraan. Perfect voor verfrissende drankjes en cocktails zonder extra apparaten of flessen. De Cube kan worden gecombineerd met verschillende Quooker kranen, wat je keuken nog veelzijdiger maakt.

quooker.png

Quooker Nordic Twin en Single Tap

De Quooker Nordic Twin Tap set bestaat uit een mengkraan en een kokendwaterkraan in hetzelfde design, wat zorgt voor een uniform en stijlvol geheel in je keuken. De Nordic Single Tap is een afzonderlijke kokendwaterkraan, ideaal voor wie een aparte kraan voor kokend water wil zonder concessies te doen aan stijl en functionaliteit. Beide opties zijn beschikbaar in diverse afwerkingen, zodat ze naadloos passen bij elke keukeninrichting.

quooker 1.png

Quooker Flex

Met de Quooker flex ervaar je het gemak van koud, warm en kokend water uit één enkele kraan, uitgerust met een uittrekbare slang voor extra flexibiliteit en bereik in de spoelbak. Perfect voor het afspoelen van grote pannen en andere lastige taken. Verkrijgbaar in vijf stijlvolle afwerkingen.

Quooker Front

Ontdek het nieuwste model van Quooker. Deze kraan is voorzien van een innovatieve hendel aan de voorzijde, direct bij de uitloop, voor eenvoudig gebruik van zowel warm als koud water. Beschikbaar in twee elegante afwerkingen.

quookeredities-1.jpg

Cocktail recepten met bruisend water

Om je zomer nog aangenamer te maken, hebben we drie heerlijke cocktailrecepten samengesteld die je kunt maken met het bruisende water van je Quooker. Elk recept kan ook gemakkelijk worden aangepast om alcoholvrij te zijn, zodat iedereen ervan kan genieten.

Citrus Spritzcocktailoranje.png

Ingrediënten

  • 60 ml prosecco (of witte druivensap voor de alcoholvrije versie)
  • 30 ml sinaasappelsap
  • 15 ml citroensap
  • Bruisend water uit de Quooker
  • Schijfje sinaasappel voor garnering
  • IJsblokjes

Bereiding: Vul een glas met ijsblokjes. Voeg prosecco en sinaasappelsap toe. Voeg daarna het citroensap toe. Gebruik de Quooker om bruisend water toe te voegen aan het glas. Garneer met een schijfje sinaasappel. Voor de alcoholvrije versie vervang je de prosecco door witte druivensap.

Berry Fizzcocktailrood.png

Ingrediënten

  • 60 ml gin (of tonic water voor de alcoholvrije versie)
  • 30 ml vers frambozensap
  • 10 ml limoensap
  • Bruisend water uit de Quooker
  • Citroen of verse frambozen voor garnering
  • IJsblokjes

Bereiding: Vul een glas met ijsblokjes. Voeg gin, frambozensap en limoensap toe. Gebruik de Quooker om bruisend water toe te voegen aan het glas. Garneer met een schijfje citroen of verse frambozen. Voor de alcoholvrije versie vervang je de gin door tonic water.

Minty Cucumber Coolercocktailkomkommer.png

Ingrediënten

  • 60 ml wodka (of komkommersap voor de alcoholvrije versie)
  • 30 ml limoensap
  • 10 ml suikersiroop
  • Bruisend water uit de Quooker
  • Plakjes komkommer en verse muntblaadjes voor garnering
  • IJsblokjes

Bereiding: Vul een glas met ijsblokjes. Voeg wodka, limoensap en suikersiroop toe. Gebruik de Quooker om bruisend water toe te voegen aan het glas. Garneer met plakjes komkommer en muntblaadjes. Voor de alcoholvrije versie vervang je de wodka door komkommersap.

Met deze heerlijke cocktailrecepten en de veelzijdige functies van de Quooker, ben je klaar om volop van de zomer te genieten. Of je nu een feest organiseert of gewoon ontspant in je achtertuin, deze drankjes zullen zeker in de smaak vallen. Bij Intermat adviseren we je graag verder met het kiezen van de perfecte Quooker voor jouw keuken, zodat je altijd kunt genieten van gemak, luxe en verfrissing. Proost op een heerlijke zomer!


Recente blogitems

  • de perfecte soorten keukenverlichting voor jou uitgelicht
    16 juli 2024

    de perfecte soorten keukenverlichting voor jou uitgelicht

    Bij het ontwerpen van de perfecte keuken speelt verlichting een belangrijke rol. Goede verlichting k...

    verder lezen
  • dé minimalistische keukentrend: Japandi stijl keukens
    03 juni 2024

    dé minimalistische keukentrend: Japandi stijl keukens

    De Japandi- stijl ontleent zijn naam aan de samensmelting van twee invloedrijke designstromingen: de...

    verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

  • social-twitter
DOWNLOAD DE BROCHURE

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
vraag aan