Een douchewand voor iedere woonstijlBlogs
23 november 2021

Een douchewand voor iedere woonstijl

Gemiddelde leestijd 3 minuten

Naar aanleiding van onze vier overzichtelijke woonstijlen hebben we een paar tips voor de badkamer erbij gepakt, zodat je overal in huis kunt genieten in jouw favoriete stijl. Met daarbij in deze blog een extra accent op de mooiste douchewanden!

Sfeervol Landelijk

Een sfeervol landelijke badkamer straalt warmte uit door het gebruik van rustieke materialen zoals hout en natuursteen. Dit kun je onder andere terugzien in de tegels aan de muur of aan de vloer. Bijzondere vloertegels zorgen voor een flinke dosis sfeer in een landelijke badkamer. Ook brengt een turquoise blauwe kleur de landelijke sfeer goed naar voren. En wil je daarbij een passende douchewand hebben? Denk dan eens aan een halfronde wand waarbij de oude vormen weer nieuw leven ingeblazen wordt. Of ga juist voor een wand met meer glas en een mooie omlijsting!

Sfeervol Modern

De stijl sfeervol modern is helemaal van deze tijd en gaat mee met de laatste woontrends. Er wordt veel gebruik gemaakt van zwarte accenten in het sanitair of de accessoires, maar ook goud en brons horen absoluut bij deze stijl. Die zwarte of gouden accenten worden mooi gecombineerd met de nieuwste trendkleuren, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat. Ook zie je de geometrische vormen terug in deze woonstijl. De geometrische vormen en de zwarte accenten komen in deze stijl ook goed tot zijn recht in het frame van de douchewand. Met dezelfde accentkleuren als in het overige sanitair heb je een sfeervol moderne badkamer waarbij aan ieder detail gedacht is!

Strak Design

Een strak design interieur kenmerkt zich door de minimalistische indeling. Er wordt vaak uitgegaan van veel strakke lijnen die door de gehele ruimte worden doorgetrokken. Een badkamer in strak design is namelijk een badkamer zonder al te veel poespas en accessoires. Ook wordt er in deze woonstijl weinig gebruikt gemaakt van kleur. Wie durft gaat voor donkere accenten. Dit geldt ook voor de douchewanden in deze stijl. De douchewanden kenmerken zich door het gebruik van veel glas en een minimalistisch frame. De kleur van het frame kan mooi doorgetrokken worden in de rest van het sanitair.

Trendy Expressief

Wil je een statement maken met je interieur? Dan is trendy expressief helemaal wat voor jou! Hier schitteren de laatste eigentijdse trends. Met uitgesproken kleuren en futuristische ontwerpen wordt het interieur vormgegeven. Asymmetrische vormen worden gecombineerd met niet alledaagse kleuren waardoor er een speelse en authentieke sfeer ontstaat. Ook passen materialen zoals graniet, koper en messing bijzonder goed in het trendy expressieve badkamerinterieur. Deze duidelijke vormen zie je ook terug in de douchewand. Een doucheframe met duidelijke zwarte lijnen gecombineerd met een bijzondere tegel maakt het extra bijzonder.

benieuwd geworden?

Ben je benieuwd geworden naar ons sanitair assortiment? Bekijk onze virtuele showrooms van onze vestigingen in Mijdrecht en Alphen aan den Rijn. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

INTERMAT MIJDRECHT  |  keukens - tegels - badkamers
0297 - 233 533
mijdrecht@intermat.nl

INTERMAT ALPHEN AAN DEN RIJN  |  keukens - tegels
0172 - 422 100
alphen@intermat.nl 


Recente blogitems

  • RVS in de keuken
    16 april 2024

    RVS in de keuken

    Bij het ontwerpen van een keuken draait alles om de keuze van materialen. Niet alleen bepalen ze de ...

    verder lezen
  • kom nooit meer voor verrassingen te staan met de slimme apparaten van Siemens met Home Connect
    08 maart 2024

    kom nooit meer voor verrassingen te staan met de slimme apparaten van Siemens met Home Connect

    Ken je het gevoel dat je wilt beginnen met koken, en ontdekt dat de ingrediënten in de koelkast over...

    verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen