Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
terug naar Blogs
10 januari 2019

Buiten is het koud, maar in je badkamer is het aangenaam

Gemiddelde leestijd 2 minuten

wellness-badkamer--blog.jpg

Wat is er fijner dan een sfeervolle, warme badkamer. Een plek waar je het winterse weer even buiten laat. Waar je je kunt ontspannen, jezelf verwennen en weer opladen. Ook zin in dat wellness-gevoel? Creëer ‘m thuis met deze tips.

Jezelf een oppepper geven

Even een momentje voor jezelf. Door te ontspannen, laad je weer op. Wil je je huid een oppepper geven? De volgorde is: reinigen, stomen, scrubben, maskertje nemen en daarna een hydraterende crème. Dat kost wel even wat tijd, dus maak van je badkamer een sfeervolle ruimte!   

Natuurlijk ontspannen en extra sfeer in de badkamer

Heb je al eens gedacht aan planten in je badkamer? Doen! Groen is rustgevend, kalmerend en geeft een boost aan je humeur. Bovendien zorgt een mooie plant in voor een betere luchtvochtigheid. Planten die het erg goed doen in de badkamer zijn de varen, aloë vera, orchidee, vrouwentong en de hangplant Scindapsu. 

Meer rust met mooie tegels

Door je vloer of een muur opnieuw te betegelen, ziet je badkamer er ineens verrassend anders uit. Helemaal van nu zijn de tegels met structuur en met een hout- of betonlook. We hebben een nieuwe collectie. Klassiek, modern, sober, kleurrijk, straks of speels. Kom eens kijken en zie wat een andere sfeer je kunt creëren met een mooie badkamertegel! 

Massage in je eigen bubbelbad

Een bubbelbad of jacuzzi is gelukkig allang niet meer voor the rich and famous. En dat komt goed uit, want wat is er heerlijker dan een ontspannen massage? Bij de Cleopatra Whirlpool kun je bijvoorbeeld kiezen uit een zacht prikkelende, krachtige of therapeutische massage. 

Kijk welke whirlpool in jouw badkamer past en maak een afspraak met één van onze adviseurs. We denken graag met je mee.

Stomen als Cleopatra in een stoomcabine 

Of baad als een koningin en waan je in de hamam met een stoomcabine. Stoom is op allerlei manieren goed voor het lichaam. In de stoomcabine wordt de temperatuur rond de 45 graden. Dat reinigt je huid diep, ontspant de spieren en stimuleert de bloedsomloop.

Wil je ook wel een stoomcabine in je badkamer? Kom eens kijken naar onze Cleopatra stoomcabines. Gemaakt uit acryl, waardoor het makkelijk in onderhoud is en zorgt dat de stoomcabine snel warm wordt en warm blijft. Als dat geen wellness is...

wellness-in-showroom-intermat.jpg

 


Recente blogitems

 • Wat kenmerkt een industriële badkamer?
  16 september 2022

  Wat kenmerkt een industriële badkamer?

  Een industriële badkamer wordt vaak omschreven als strak en stoer, maar wat kenmerkt deze badkamerst...

  verder lezen
 • Inspiratie voor je industriële badkamer
  06 september 2022

  Inspiratie voor je industriële badkamer

  Een van de grootste interieurtrends van de afgelopen tijd is de industriële stijl. De stijl kenmerkt...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
#siteLanguage.callCTA_s#