De nieuwe lijn ‘SieMatic Mondial’Blogs
14 juli 2022

De nieuwe lijn ‘SieMatic Mondial’

Gemiddelde leestijd 2 minuten

Op 7 juni organiseerde SieMatic weer de Milano Design Week, waarbij keukenspecialisten, journalisten en interieurdesignliefhebbers van over de hele wereld uitgenodigd waren om de SieMatic Monte Santo-showroom te bekijken. Wij van Intermat waren er dit jaar ook weer bij en hebben veel inspiratie opgedaan. SieMatic heeft een hedendaags luxe keukenconcept ontwikkeld, de SieMatic Mondial. De nieuwe collectie heeft een fascineerde samenspel van materiaal, vorm en kleur, waardoor de keuken een ‘eyecatcher’ is in het interieur. Wil je meer weten over SieMatic en de nieuwe collectie van SieMatic? Lees dan onze blog!

Over SieMatic

Het doel van SieMatic is om het luxepotentieel wereldwijd te benutten. SieMatic ziet luxe als een tastbare emotie en een beleving die gecreëerd moet worden. Luxe wordt verwerkt in een aantal elementen, in de producten, communicatie en showroom. De producten hebben een uitstekend ontwerp en hebben hoge kwaliteit tot in de kleinste details. Ook wordt er gebruik gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen. Denk hierbij niet alleen aan de buitenkant van de keuken, maar ook zeker aan de binnenkant: van scharniersystemen en geleiders tot aan het uitgebreide assortiment aan Multimatic interieur systemen. Naast de vele particulieren die Siematic bedient, realiseren ze ook veel projecten om zo continue bezig te zijn met de naamsbekendheid te vergroten. Verder is de showroom van superieure uitvoeringskwaliteit, waardoor het een belevingsgerichte showroom is.

Doelstelling showroom 2022

Het doel van deze showroom is om klanten aan het merk SieMatic te binden. Tijdens de showroom was er de gelegenheid om kritische vragen te stellen. Verder onderscheidt SieMatic al drie stijlen CLASSIC, PURE en URBAN. Wereldwijd is er een trend voor producten met een extrovert karakter, die verder gaan dan deze stijlen. Vandaar dat SieMatic heeft gekozen om een nieuwe stijlwereld te creëren die de klant centraal stelt, MONDIAL. MONDIAL is afgeleid van het Franse woord ‘le monde’, wat de wereld betekent. De oorsprong komt van de ‘International Style’ die zich momenteel wereldwijd aan het vestigen is. De stijl staat bekend om zeer luxueus, hoogste materiaalkwaliteit en vakmanschap, elitair. De keukens karakteriserenzich met hun expressieve materiaal-en kleurcomposities, verder zien de keukens er zowel minimalistisch als huiselijk uit.

keuken

SieMatic bij Intermat

Benieuwd geworden naar de nieuwe collectie van SieMatic? Binnenkort zullen wij bekendmaken welke producten wij gaan aanbieden in de showroom. Bekijk alvast de huidige collectie van SieMatic op onze website! Heb je nog vragen? Onze keukenadviseurs vertellen je graag alles over de collectie van SieMatic. Neem gerust contact op of kom langs in onze showroom.

Intermat Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100
alphen@intermat.nl 

Intermat Mijdrecht
0297 - 233 533
mijdrecht@intermat.nl


Recente blogitems

  • RVS in de keuken
    16 april 2024

    RVS in de keuken

    Bij het ontwerpen van een keuken draait alles om de keuze van materialen. Niet alleen bepalen ze de ...

    verder lezen
  • kom nooit meer voor verrassingen te staan met de slimme apparaten van Siemens met Home Connect
    08 maart 2024

    kom nooit meer voor verrassingen te staan met de slimme apparaten van Siemens met Home Connect

    Ken je het gevoel dat je wilt beginnen met koken, en ontdekt dat de ingrediënten in de koelkast over...

    verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen