Nieuw in ons assortiment: De BORA PureBlogs
5 december 2019

Nieuw in ons assortiment: De BORA Pure

Gemiddelde leestijd 3 minuten

BORA Pure

Wij zijn heel blij met deze aanwinst in ons assortiment. De BORA Pure, onze nieuwe alles-in-1 kookplaat met een slim afzuigsysteem en uniek design op maat. Benieuwd naar de voordelen van de BORA Pure voor jouw keuken? Onze ontwerper en keukenadviseur Rob vertelt je er meer over.

Een geruisloze afzuiging

Stel je voor, na een drukke dag werken kom je thuis. Genoeg prikkels waargenomen gedurende de hele dag. Dan is de herrie van een afzuigkap wel het laatste waar je op zit te wachten. Dankzij de stille motoren van het afzuigsysteem van de BORA Pure heb je hier geen last van. Zelfs op de hogere zuigstanden kun je dankzij de optimale luchtgeleiding gewoon gesprekken blijven voeren in de keuken. Daarnaast zijn de kookveldafzuigingen van BORA, ten opzichte van een traditionele afzuigkap, zeer rendabel en efficiënt door het duurzame ontwerp.

Een schone keuken

Na de maaltijd heb je geen zin om de hele keuken en kookplaat schoon te maken. Dat begrijpen wij. Met de BORA Pure hoef je je hier gelukkig geen zorgen om te maken. Door de slimme ‘downdraft’ techniek in de kookplaat zuigt de BORA Pure het vet en de geuren af naar beneden. Zo trekken deze vetten en geuren niet het huis of de keuken in. Dit scheelt niet alleen bij het schoonmaken van de keuken zelf, maar ook bij het schoonmaken van het afzuigsysteem. Onderdelen die in contact komen met dampen van het koken, kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt in de vaatwasser. 

Besparing van ruimte

Vooral in een kleiner appartement of bij een kookeiland is het fijn dat je de ruimte optimaal kunt benutten. Een grote en lompe afzuigkap werkt dan niet echt in het voordeel. De BORA Pure is door het minimalistische en strakke design een eyecatcher, zonder veel ruimte in te nemen. Rob: “De Bora Pure is voor mij de ideale combinatie van inductie met geïntegreerde afzuiging.”  Daarnaast verlies je door het slimme design van het BORA Pure afzuigsysteem geen kastruimte. Deze bovenruimte houd je dus over voor bijvoorbeeld extra kastjes of leuke aankleding van jouw keuken. Daarnaast stoot je je hoofd ook niet meer tegen die grote afzuigkap. 

Wil jij de ruimte in jouw keuken optimaal indelen? Wij denken graag met je mee » 

Veiligheid

Als je aan het koken bent is het fijn dat je stuk vlees niet aanbrandt. Ook je vingers wil je het liefst niet ‘Well Done’ bakken. De BORA Pure is hiervoor uiterst geschikt, aldus Rob: “De inductiekookplaten worden niet heet en zijn per plaat instelbaar op temperatuur. Ideaal voor de veiligheid van de klant.” Gebruik je de kookplaat niet? Dan gaat deze automatisch uit omdat de kookplaat zich aanpast aan jouw kookgedrag. 

De BORA Pure uitproberen in onze showroom? 

Zie je jezelf al een lekkere steak bakken op de BORA Pure kookplaat? Of wil je met eigen ogen zien hoe de BORA Pure werkt en tot uiting komt in jouw keuken? Rob laat je graag de verschillende BORA modellen in onze showroom zien of maak een afspraak voor advies op maat.


Recente blogitems

  • kom nooit meer voor verrassingen te staan met de slimme apparaten van Siemens met Home Connect
    08 maart 2024

    kom nooit meer voor verrassingen te staan met de slimme apparaten van Siemens met Home Connect

    Ken je het gevoel dat je wilt beginnen met koken, en ontdekt dat de ingrediënten in de koelkast over...

    verder lezen
  • kies voor deze unieke wandtegel patronen als variatie op de visgraat
    26 februari 2024

    kies voor deze unieke wandtegel patronen als variatie op de visgraat

    Als keukens of badkamers worden voorzien van nieuwe wandtegels zien we dat er in veel moderne interi...

    verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen