terug naar Blogs
28 juni 2019

BORA Classic 2.0

Gemiddelde leestijd 2 minuten

De BORA Classic 2.0 is onze nieuwste aanwinst in ons assortiment. Een zelf samen te stellen kookplaat met een strak en zuinig afzuigsysteem. Benieuwd waarom de BORA Classic 2.0 bij jouw keuken past? Philip, onze Sales Manager, geeft je de voordelen van deze ‘klassieker’ in een nieuw jasje. 

Een stille afzuiging

Zeg nou zelf, de gezelligste plek in huis is de keuken. Dan is het wel zo fijn dat je geen geluid van een luidruchtige afzuigkap ervaart. Dankzij de stille motoren van het stille afzuigsysteem van de BORA Classic 2.0 heb je geen last van afleiding en kun je gewoon blijven praten tijdens het koken. Philip: “Zelfs op de hoogste zuigstand is de afzuiging geruisloos.”

Gemakkelijk schoonmaken

Na het koken zit je niet te wachten op het schoonmaken van een vette keuken en kookplaat. Het schoonmaken van de onderdelen van de BORA Classic 2.0 vergt gelukkig weinig energie en tijd. Door de slimme ‘downdraft’ techniek in de kookplaat zuigt de BORA Classic 2.0 het vet en de geuren af naar beneden. Op deze manier worden de vieze geuren en het vet afgezogen en trekt dit niet de keuken in. De onderdelen die in contact komen met dampen van het koken, maak je simpelweg in de vaatwasser schoon. 

Grote kookzones op maat

Hou je er ook van om voor de hele familie of voor veel vrienden te koken? Met de BORA Classic 2.0 heb je een grote kookzone, waardoor geen pan te groot is voor de kookplaat. Daarnaast bespaar je veel ruimte op hoofdhoogte ten opzichte van een traditionele afzuigkap. Mocht je niet genoeg ruimte hebben voor alle pannen? Dan kun je gerust de kookzone uitbreiden met een extra kookplaat en afzuiging. Je kunt de modulaire delen zelf samenstellen, Philip: “Denk bijvoorbeeld aan een wokbrander of teppanyakiplaat, zo geef je jouw keuken een persoonlijke twist.” 

Wil jij de ruimte in jouw keuken optimaal indelen? Wij denken graag met je mee » 

Veiligheid

Tijdens het koken is veiligheid heel belangrijk. Zeker met kleine kinderen of veel drukte in de keuken. De BORA Classic 2.0 is een zeer veilige kookplaat. De inductiekookplaten zijn per plaat in te stellen op temperatuur en worden niet heet. Zo is er geen gevaar van inkoken of aanbranding. Wel zo lekker voor die biefstuk. Is je biefstuk klaar en ben je klaar om te gaan eten? Dan reageren de kookplaat en afzuiging op jouw kookgedrag en gaan deze automatisch uit. 

De BORA Classic 2.0 in actie zien in onze showroom? 

Krijg je al honger bij het lezen van deze voordelen? Kom de BORA Classic 2.0 zelf in actie bekijken en ontdek hoe deze in jouw keuken tot zijn recht komt. Philip laat je graag onze verschillende BORA modellen in onze showroom zien. Of maak een afspraak voor advies op maat.


Recente blogitems

 • Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek
  20 september 2023

  Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek

  Op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woning? Waarschijnlijk denk je dan al snel aan die mooie vis...

  verder lezen
 • Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens
  29 juni 2023

  Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens

  Het keukenblad is het meest gebruikte onderdeel van de keuken, waardoor de keuze voor je keukenblad ...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

 • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen