Terug naar overzicht
  • Kwaliteitskeukens bij intermat

Kwaliteitskeukens bij intermat

Bij intermat ontwerpen we al jarenlang keukens in verschillende soorten, stijlen, en merken. De kwaliteit van zowel producent als leverancier staat bij ons centraal. Een passende leefwereld zonder kwaliteit geeft tenslotte slechts plezier van korte duur. Met dank aan ons grote assortiment en onze deskundigheid vind je zeker een keuken die bij jouw wensen en budget past. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Merken van kwaliteit keukens

Intermat levert jou het beste. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij jou alleen de beste merken die voldoen aan de hedendaagse eisen en gemakken. Wij leveren onder andere:

Schüller

Keukens van Schüller zijn keukens waarbij duurzaamheid en kwaliteit optimaal gecombineerd worden met nieuwe technieken. 

Siematic

Met een SieMatic keuken heb je een tijdloze en exclusieve keuken, in verschillende stijlen. Siematic keukens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een luxe uitstraling

siematic-pure1.png

Next125

Naast het moderne design is een Next125 keuken volledig gericht op functionaliteit. De strakke uitstraling en duurzame oorsprong maken het compleet.

Keller

Keller keukens zijn keukens uit het hoogsegment en komen in diverse stijlen. Het puur Nederlandse merk is helemaal ingericht op de behoefte van de consument en is naar eigen smaak in te richten.

Professioneel keukenadvies

Door jarenlange ervaring, heeft intermat zich niet alleen kunnen ontwikkelen in producten, maar ook in adviezen op maat. Professionele en goed opgeleide adviseurs helpen je bij het nemen van de juiste beslissingen op het gebied van materialen, afwerkingen en wensen. Wat voor keukengebruiker je ook bent en hoe basic of uitgebreid je je nieuwe keuken ook wilt hebben. 

De beste indruk dankzij een 3D impressie

Om onze klanten van een zo goed mogelijk advies te voorzien blijven we ons bij Goedhart voortdurend ontwikkelen. Zo kunnen we jou na het samenstellen van jouw ideale keukenontwerp een 3D-impressie laten zien zodat je een goed beel dkrijgt van je nieuwe keuken en of deze aansluit bij wat je zoekt. Als dat niet het geval kunnen we heel makkelijk wijzigingen aanbrengen, net zolang totdat de keuken perfect is.

Ga jij ook voor een kwaliteit keuken?

Kom beleven. Maak een afspraak, dan reserveren we vooraf alle tijd voor je. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Kwaliteitskeukens bij intermat op maat? Maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.

kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

  • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen