Nieuw in ons assortiment: De BORA PureBlogs
5 december 2019

Nieuw in ons assortiment: De BORA Pure

Gemiddelde leestijd 3 minuten

BORA Pure

Wij zijn heel blij met deze aanwinst in ons assortiment. De BORA Pure, onze nieuwe alles-in-1 kookplaat met een slim afzuigsysteem en uniek design op maat. Benieuwd naar de voordelen van de BORA Pure voor jouw keuken? Onze ontwerper en keukenadviseur Rob vertelt je er meer over.

Een geruisloze afzuiging

Stel je voor, na een drukke dag werken kom je thuis. Genoeg prikkels waargenomen gedurende de hele dag. Dan is de herrie van een afzuigkap wel het laatste waar je op zit te wachten. Dankzij de stille motoren van het afzuigsysteem van de BORA Pure heb je hier geen last van. Zelfs op de hogere zuigstanden kun je dankzij de optimale luchtgeleiding gewoon gesprekken blijven voeren in de keuken. Daarnaast zijn de kookveldafzuigingen van BORA, ten opzichte van een traditionele afzuigkap, zeer rendabel en efficiënt door het duurzame ontwerp.

Een schone keuken

Na de maaltijd heb je geen zin om de hele keuken en kookplaat schoon te maken. Dat begrijpen wij. Met de BORA Pure hoef je je hier gelukkig geen zorgen om te maken. Door de slimme ‘downdraft’ techniek in de kookplaat zuigt de BORA Pure het vet en de geuren af naar beneden. Zo trekken deze vetten en geuren niet het huis of de keuken in. Dit scheelt niet alleen bij het schoonmaken van de keuken zelf, maar ook bij het schoonmaken van het afzuigsysteem. Onderdelen die in contact komen met dampen van het koken, kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt in de vaatwasser. 

Besparing van ruimte

Vooral in een kleiner appartement of bij een kookeiland is het fijn dat je de ruimte optimaal kunt benutten. Een grote en lompe afzuigkap werkt dan niet echt in het voordeel. De BORA Pure is door het minimalistische en strakke design een eyecatcher, zonder veel ruimte in te nemen. Rob: “De Bora Pure is voor mij de ideale combinatie van inductie met geïntegreerde afzuiging.”  Daarnaast verlies je door het slimme design van het BORA Pure afzuigsysteem geen kastruimte. Deze bovenruimte houd je dus over voor bijvoorbeeld extra kastjes of leuke aankleding van jouw keuken. Daarnaast stoot je je hoofd ook niet meer tegen die grote afzuigkap. 

Wil jij de ruimte in jouw keuken optimaal indelen? Wij denken graag met je mee » 

Veiligheid

Als je aan het koken bent is het fijn dat je stuk vlees niet aanbrandt. Ook je vingers wil je het liefst niet ‘Well Done’ bakken. De BORA Pure is hiervoor uiterst geschikt, aldus Rob: “De inductiekookplaten worden niet heet en zijn per plaat instelbaar op temperatuur. Ideaal voor de veiligheid van de klant.” Gebruik je de kookplaat niet? Dan gaat deze automatisch uit omdat de kookplaat zich aanpast aan jouw kookgedrag. 

De BORA Pure uitproberen in onze showroom? 

Zie je jezelf al een lekkere steak bakken op de BORA Pure kookplaat? Of wil je met eigen ogen zien hoe de BORA Pure werkt en tot uiting komt in jouw keuken? Rob laat je graag de verschillende BORA modellen in onze showroom zien of maak een afspraak voor advies op maat.


Recente blogitems

 • Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek
  20 september 2023

  Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek

  Op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woning? Waarschijnlijk denk je dan al snel aan die mooie vis...

  verder lezen
 • Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens
  29 juni 2023

  Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens

  Het keukenblad is het meest gebruikte onderdeel van de keuken, waardoor de keuze voor je keukenblad ...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

 • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen