Even voorstellen: Chantal NoyenBlogs
24 mei 2019

Even voorstellen: Chantal Noyen

Gemiddelde leestijd 2 minuten

Chantal Noyen is sinds kort bij ons aan de slag gegaan als sanitair adviseur. Zij vertelt iets meer over zichzelf en stelt zich graag even aan jullie voor. 

Wat is jouw professionele voorgeschiedenis?

Als klein meisje heb ik in de schoenenwinkel van mijn vader gewerkt als verkoopster. Dit vond ik zo leuk dat ik ben begonnen met een opleiding aan de modeschool in Haarlem. De opleiding was voornamelijk gericht op kleding in plaats van schoenen, maar gelukkig vonden mijn docenten het leuk om voor mij de stof om te gooien naar schoenen. Na 6 jaar met veel passie te hebben gewerkt met mijn vader, werd het tijd om een andere richting te kiezen. Zo maakte ik uiteindelijk kennis met de sanitaire wereld. Uiteindelijk ben ik 5,5 jaar werkzaam geweest voor deze organisatie voordat ik bij Intermat aan de gang ben gegaan. 

Wat maakte dat je graag bij Intermat wil werken?

Via via ben ik in contact gekomen met Jan Jaap. Het gesprek ging om een functie in de keukenverkoop. Tijdens ons gesprek werd er door Jan Jaap aan mij gevraagd wat mijn ambities zijn. Ik gaf hem aan dat ik graag een totaalconcept aan een klant wil kunnen voorstellen. Namelijk vloeren, een keuken en een badkamer. Gelukkig werd Jan Jaap hier net zo enthousiast van als ikzelf. Door dit wederzijdse enthousiasme en een goed gevoel, was dit voor mij de juiste keuze.

Wat wil je graag leren?

`Badkamers’ is voor mij totaal nieuw terrein. Ik vind het ontzettend leuk om deze tak van sport te gaan ontdekken. Bijvoorbeeld het inrichten van een badkamer en welke technische aspecten hierbij om de hoek komen kijken. 

Waar heb je het meeste zin in binnen jouw nieuwe baan?

Waar ik het meeste naar uitkijk, is het creëren van een mooie badkamer waar de wensen van de klant helemaal tot zijn recht komen. 

Wat is volgens jou essentieel in een fijne badkamer?

Ik vind het erg belangrijk dat je een goed en fijn gevoel beleeft in je badkamer. Dat je je thuis voelt en een moment van rust voor jezelf kan creëren. 

Heb je de ultieme tip aan klanten?

Vertel in alle geuren en kleuren hoe je badkamer eruit moet zien in sferen. Het is enorm belangrijk dat de sfeer die je graag wilt creëren wordt vertaald in jouw nieuwe badkamer.

Ik kan niet wachten jou te helpen bij Intermat! 

Chantal Noyen
Sanitair Adviseur


Recente blogitems

 • Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek
  20 september 2023

  Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek

  Op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woning? Waarschijnlijk denk je dan al snel aan die mooie vis...

  verder lezen
 • Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens
  29 juni 2023

  Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens

  Het keukenblad is het meest gebruikte onderdeel van de keuken, waardoor de keuze voor je keukenblad ...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

 • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen