de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukensBlogs
22 februari 2023

de verschillende stijlwerelden van SieMatic keukens

Gemiddelde leestijd 2 minuten

De keuken is een belangrijke ruimte in ieder huis, maar ieder huishouden heeft natuurlijk een andere levensstijl. Door het lifestyle-concept van SieMatic wordt het mogelijk voor iedereen om een keuken te vinden die perfect bij jouw levens- en interieurstijl past. De stijlwerelden van SieMatic zijn PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL. Deze stijlwerelden zijn gebaseerd op actuele interieurtrends en kunnen flexibel worden afgestemd naar jouw voorkeuren. Uiteraard kunnen er indien gewenst ook meerdere stijlwerelden met elkaar gecombineerd worden binnen 1 keuken ontwerp.

SieMatic PURE

‘Een elementaire eenvoud, die over de hele wereld wordt begrepen en gewaardeerd’ dat is de stijlwereld PURE. De stijlwereld PURE bestaat uit keukens met een minimalistisch design die bestaan uit neutrale kleuren en vormen, waar je tot rust kan komen na de hectiek van de dag. De functies van de keuken zijn subtiel geïntegreerd om zo de keuken een rustige uitstraling te geven. De greeploze lijn genaamd SLX is een perfect voorbeeld voor de lifestyle Pure, waarbij een greeplijst met een uniek design met indirecte verlichting wordt toegepast. Op deze manier worden de symmetrische belijningen van de keuken geaccentueerd en ontstaat er een moderne, architectonische uitstraling. 

pure.jpg

SieMatic URBAN

De stijlwereld URBAN is gebaseerd op het stadsleven. De keukens bestaan uit contrasterende elementen zoals spannend en rustig, en vreemd en vertrouwd. Deze elementen staan allemaal met elkaar in verband en de veelzijdigheid van de stad komt hierin naar boven. De keukens kunnen een asymmetrische indeling hebben, waarbij bijvoorbeeld speels gebruik wordt gemaakt van een combinatie van dikke én dunnen werkbladen, of gesloten én open kasten. Een ander ultiem kenmerk van de Urban SieMatic keuken is de toepassing van het geïntegreerde kruidentuintje en de robuuste wandplanken.  De indeling kan bij elke keuken weer anders zijn en dit maakt elke keuken uniek, net als de diversiteit van het stadsleven.

urban.jpg

SieMatic CLASSIC

Het traditionele keukenbeeld wordt opnieuw geïnterpreteerd door middel van moderne, veelzijdige functies in de stijlwereld CLASSIC. Symmetrische vormen en materiaal- en kleurcontrasten vormen samen een authentieke en elegante keuken die bij iedereen weer door middel van eigen ingeving kan worden ingedeeld.

classic.jpg

SieMatic MONDIAL

SieMatic heeft de nieuwste stijlwereld MONDIAL in 2022 uitgebracht. MONDIAL is een stijlwereld dat bestaat uit moderne, expressieve keukens met geometrische vormen zoals halve cirkels, glaskasten en strakke lijnen. De combinaties van natuursteen en gewaagde kleuren zorgen voor unieke keukens die de grenzen van het bekende keukendesign overschrijdt.

mondial.png

SieMatic bij Intermat

Bij Intermat bieden wij de 4 veelzijdige stijlwerelden van SieMatic aan. Voor de indeling van de keuken bieden wij ook MultiMatic En keukenladen van SieMatic aan waar het wederom mogelijk is om jouw keuken te personaliseren door middel van talloze mogelijkheden. Wil jij ook ontdekken welke opties er allemaal mogelijk zijn bij SieMatic? Kom dan langs in één van onze showrooms of maak een afspraak met onze specialisten!


Recente blogitems

 • Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek
  20 september 2023

  Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek

  Op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woning? Waarschijnlijk denk je dan al snel aan die mooie vis...

  verder lezen
 • Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens
  29 juni 2023

  Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens

  Het keukenblad is het meest gebruikte onderdeel van de keuken, waardoor de keuze voor je keukenblad ...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

 • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen