De nieuwe lijn ‘SieMatic Mondial’Blogs
14 juli 2022

De nieuwe lijn ‘SieMatic Mondial’

Gemiddelde leestijd 2 minuten

Op 7 juni organiseerde SieMatic weer de Milano Design Week, waarbij keukenspecialisten, journalisten en interieurdesignliefhebbers van over de hele wereld uitgenodigd waren om de SieMatic Monte Santo-showroom te bekijken. Wij van Intermat waren er dit jaar ook weer bij en hebben veel inspiratie opgedaan. SieMatic heeft een hedendaags luxe keukenconcept ontwikkeld, de SieMatic Mondial. De nieuwe collectie heeft een fascineerde samenspel van materiaal, vorm en kleur, waardoor de keuken een ‘eyecatcher’ is in het interieur. Wil je meer weten over SieMatic en de nieuwe collectie van SieMatic? Lees dan onze blog!

Over SieMatic

Het doel van SieMatic is om het luxepotentieel wereldwijd te benutten. SieMatic ziet luxe als een tastbare emotie en een beleving die gecreëerd moet worden. Luxe wordt verwerkt in een aantal elementen, in de producten, communicatie en showroom. De producten hebben een uitstekend ontwerp en hebben hoge kwaliteit tot in de kleinste details. Ook wordt er gebruik gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen. Denk hierbij niet alleen aan de buitenkant van de keuken, maar ook zeker aan de binnenkant: van scharniersystemen en geleiders tot aan het uitgebreide assortiment aan Multimatic interieur systemen. Naast de vele particulieren die Siematic bedient, realiseren ze ook veel projecten om zo continue bezig te zijn met de naamsbekendheid te vergroten. Verder is de showroom van superieure uitvoeringskwaliteit, waardoor het een belevingsgerichte showroom is.

Doelstelling showroom 2022

Het doel van deze showroom is om klanten aan het merk SieMatic te binden. Tijdens de showroom was er de gelegenheid om kritische vragen te stellen. Verder onderscheidt SieMatic al drie stijlen CLASSIC, PURE en URBAN. Wereldwijd is er een trend voor producten met een extrovert karakter, die verder gaan dan deze stijlen. Vandaar dat SieMatic heeft gekozen om een nieuwe stijlwereld te creëren die de klant centraal stelt, MONDIAL. MONDIAL is afgeleid van het Franse woord ‘le monde’, wat de wereld betekent. De oorsprong komt van de ‘International Style’ die zich momenteel wereldwijd aan het vestigen is. De stijl staat bekend om zeer luxueus, hoogste materiaalkwaliteit en vakmanschap, elitair. De keukens karakteriserenzich met hun expressieve materiaal-en kleurcomposities, verder zien de keukens er zowel minimalistisch als huiselijk uit.

keuken

SieMatic bij Intermat

Benieuwd geworden naar de nieuwe collectie van SieMatic? Binnenkort zullen wij bekendmaken welke producten wij gaan aanbieden in de showroom. Bekijk alvast de huidige collectie van SieMatic op onze website! Heb je nog vragen? Onze keukenadviseurs vertellen je graag alles over de collectie van SieMatic. Neem gerust contact op of kom langs in onze showroom.

Intermat Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100
alphen@intermat.nl 

Intermat Mijdrecht
0297 - 233 533
mijdrecht@intermat.nl


Recente blogitems

 • Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek
  20 september 2023

  Visgraatvloer? Deze alternatieve vloerpatronen maken je woning uniek

  Op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woning? Waarschijnlijk denk je dan al snel aan die mooie vis...

  verder lezen
 • Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens
  29 juni 2023

  Werkbladen van verschillend materiaal voor keukens

  Het keukenblad is het meest gebruikte onderdeel van de keuken, waardoor de keuze voor je keukenblad ...

  verder lezen
Bezoek ons blog voor meer artikelen ›
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

 • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen