Alle projecten
Keuken met bijkeuken

Keuken met bijkeuken

Adviseur kwam met goede ideeën en had zelfs een perfecte oplossing voor het vergroten van de ruimte

Toen Wim en Pauline vorig jaar een huis op de Veluwe kochten, waren ze van plan om een keuken aan te schaffen bij een lokale leverancier. “We wilden eerst even ideeën opdoen bij Intermat, omdat we daar de vorige keer zo goed geslaagd waren”, vertelt Wim Kromhout. “Maar toen we daar eenmaal waren en ontdekten dat Rob daar nog steeds werkt, waren we al snel om. Het leuke contact was weer als vanouds en toen Rob ons de nieuwste ontwikkelingen liet zien, was het al vrij snel duidelijk: ook deze keuken zou van Intermat komen.” 

“Het verliep weer net zo soepel als de vorige keer. De oorspronkelijke keuken was klein en donker en grensde aan een vrij ruime bijkeuken. We wilden de nieuwe keuken graag wat groter en de bijkeuken juist kleiner, maar de verdeelunit van de vloerverwarming zat in de weg. Deze was in de bijkeuken geplaatst, tegen de muur die grenst aan de keuken. Rob opperde om de muur te verplaatsten en de verdeelunit in te bouwen in het keukeneiland, verwerkt in een laag kastje. Een geweldig goed idee waar we zelf nooit op waren gekomen.” 

“We zijn samen tot de keuze gekomen van een prachtige Keller keuken uitgevoerd in ‘grijs verticaal houtlook’. Apparatuur van Miele een mooie afzuiging van Novy en die superhandige Quooker kraan maakt het helemaal af. Het ziet er allemaal logisch uit en er is niets wat we anders hadden moeten doen. Het resultaat van een fijne samenwerking met Rob, die met veel geduld en oog voor detail alles voor ons heeft ingetekend. In de 3D-tekeningen heeft hij zelfs de nieuwe toegang van hal naar woonkamer meegenomen die mijn vrouw en ik hadden bedacht. Dit hielp enorm bij de beeldvorming. Wat ook fijn was, is dat alles heel professioneel geïnstalleerd. We zijn echt super happy met onze nieuwe keuken: het is een plezier om er bezig te zijn én om erop uit te kijken. Het is echt de centrale plek bij ons in huis, waar we graag vertoeven.”

scroll arrow
  • Keuken met bijkeuken
  • Keuken met bijkeuken
  • Keuken met bijkeuken
  • Keuken met bijkeuken
  • Keuken met bijkeuken
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

  • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen